fbpx
blog najib asaddok

5 Sebab Haters Punca KEJAYAAN Anda

5 Sebab Haters Punca Kejayaan

Hari ni saya nak bagi korang 5 sebab kenapa haters ni jadi punca kejayaan korang. Kadang-kadang kita menjadikan orang yang benci kita menyebabkan kita down. 

Tapi hari ni saya nak bagitahu korang mana ada benda dalam dunia ni tak ada hikmah dan mana ada benda dalam dunia ni yang Allah swt jadikan ia tidak ada apa-apa.

Semua yang Allah swt jadikan pasti ada hikmah dan sebab disebaliknya. Termasuk lah mereka yang menjadi HATERS kepada kita. Korang faham setakat ni?

Haters ni adalah orang yang membuatkan kita tak selesa dan push korang untuk capai kejayaan. Jadi bila kita buat sesuatu mesti akan orang yang cakap kita buat benda yang merepek dan merapu.

Daripada kita terus down, apa kata kita ambil kata-kata yang diberikan tu sebagai semangat untuk kita boleh buat lebih baik. 

Kalau kita selalu terima pujian je pun tak boleh sebab nanti kita terlalu comfort atau berada di zon yang selesa. Kalau korang nak tahu selesa ni tak bagus untuk usahawan. Dia akan menyebabkan kita lalai dan leka. Faham ke faham ni?

Sebenarnya banyak lagi yang saya nak share, kalau korang ada HATERS yang buat korang down, pastikan korang tonton video Sarapan Minda Momentum yang saya berikan ni sampai habis.. Boleh?

Saya dan Team Momentum bersolidariti untuk bantu peniaga dan usahawan yang terkesan ketika PKP dan lockdown. 

Kami tahu ramai yang struggle tak ada duit, pelanggan tak ramai dan sales kosong. Nak ke nak kami bantu korang belajar teknik yang betul untuk onlinekan bisnes dan tarik 10x ganda lebih ramai pelanggan.

Jom daftar kelas Roket Pemasaran Momentum (RPM) Strategi Facebook Ads Capai RM10,000 Pertama. 

Daftar segera di www.NakTarikPelanggan.com

Terima kasih jadikan Blog Najib Asaddok sebagai artikel yang anda pilih untuk baca harini.

Kami nak tahu juga maklum balas yang kami perlu improve. Maklum balas dari anda sangat kami hargai.

Jom, isi detail di bawah ni:

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !