fbpx
blog najib asaddok

Live Masak Sempena Anniversary Ke-13

Live Masak Sempena Anniversary Yang Ke 13

Hari ni saya nak live sambil masak-masak sempena ulangtahun perkahwinan saya yang ke-13. 

Kali ni saya buat live bersama-sama denga isteri saya sebab ini memang kepakaran dia tempe goreng tepung dengan kasih sayang dan juga akan disulami dengan rendaman versi cinta. 

Kalau nak sedap tempe ni kita potong nipis-nipis sebab bila kita potong tempe nipis ni bila goreng dia jadi sedap! Kadang-kadang bila kita tak potong lepas tu goreng dengan tepung dia jadi keras. 

Dalam hubungan suami isteri ni, memang susah kita nak elak gaduh dan saya rasa 5 tahun pertama lebih kurang macam roller coaster.

Kena banyak sabar, persefahaman, relax dan tenang. Kalau dua-dua panas memang tak jadi apa. 

Kena ingat juga apa yang penting kita kena pandai urus emosi, kewangan, masa, urus kehidupan dan banyak lagi supaya rumahtangga harmoni. 

Selepas tu kita kena sentiasa bersyukur, sebagai isteri kita dikurniakan seorang suami yang memahami dan jangan bandingkan suami dengan orang lain. Korang dapat sesuatu daripada perkongsian saya dan isteri?

Jom join live masak-masak kami dalam sesi Sarapan Minda Momentum. Jom!

Saya dan Team Momentum faham ramai yang terkesan akibat berlakunya PKP dan lockdown. Nak ke nak kami bantu korang belajar teknik yang betul untuk onlinekan bisnes dan tarik 10x ganda lebih ramai pelanggan.

Jom daftar kelas Roket Pemasaran Momentum (RPM) Strategi Facebook Ads Capai RM10,000 Pertama. 

Daftar segera di www.NakTarikPelanggan.com

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !