fbpx
blog najib asaddok

7 Cara Nak Atasi Halangan Untuk Capai Impian

7 Cara Atasi Halangan Untuk Capai Impian

Hari ni saya nak share 7 cara bagaimana kita nak atasi halangan dan kemudian bagaimana kita nak capai impian dan saya nak mengajar dekat sini ada sebab kenapa anda buat apa yang anda buat. 

Sekali lagi kita bertemu dalam sesi Sarapan Minda Momentum, di mana saya nak membantu anda insyaAllah. Pagi-pagi kita memang kena ada Sarapan Minda Momentum sebab kita nak anda berada dalam keadaan yang bersedia dan bersemangat.

Isu ramai usahawan cepat rasa down, give up, tak bersemangat dan tak boleh rasa nak buat sales. Terlampau banyak sangat halangan dalam kepala otak.

Kita kena ingat dulu kita bermula buat bisnes dan benda yang paling penting adalah bukan kenapa yang kita buat bisnes ni tetapi kenapa “why you do what you do” atau apakah benda yang menjadi push factor untuk kita lakukan sesuatu perkara. 

Sudah tentu kita tak lari daripada kehendak dan niat kerana Allah swt. Sebenarnya ada juga benda lain dan saya nak anda semua recall atau ingat balik kenapa anda lakukan bisnes ni. Mungkin sebab keluarga dan big why anda. Faham ke faham ni?

Kalau anda faham apa yang saya cuba sampaikan ni, insyaAllah mudahlah anda nak capai kejayaan atau senang lah apa je halangan, rasa nak give up, malas dan tak ada harapan. InsyaAllah satu demi satu kita boleh runtuhkan halangan tu.

Saya ada hadiah yang besar untuk anda yang komited nak belajar dan dengar sampai habis apa yang nak share pada hari ni. Saya tak main-main ni, kita ada hadiah special untuk anda. 

Kita berikan secara PERCUMA je, tiada bayaran apa pun. Jadi siapa dekat sini yang dah bersedia? Jom tonton video ni sampai habis kalau nak tahu hadiah yang saya nak berikan..

Saya nak ajak anda download 7 Video Strategi Facebook Ads Capai RM10,000 Pertama secara PERCUMA. Boleh ke boleh ni?

Jom join group telegram ORM Najib asaddok dan dapatkan HADIAH ISTIMEWA di link telegramnajib.com

Terima kasih jadikan Blog Najib Asaddok sebagai artikel yang anda pilih untuk baca harini.

Kami nak tahu juga maklum balas yang kami perlu improve. Maklum balas dari anda sangat kami hargai.

Jom, isi detail di bawah ni:

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !