fbpx
blog najib asaddok

2 Minit & Minit-Minit Yang Sangat Penting!

2 Minit & Minit-Minit Yang Sangat Penting

Hari ni saya nak share dengan anda yang saya dah anggap sebagai sahabat-sahabat saya yang mungkin tak pernah jumpa tetapi kita berjumpa secara online.

Saya dapati dalam hidup kita ni, banyak sangat yang kita dah buang masa dan banyak minit-minit yang kita abaikan. 

Berdasarkan pengalaman saya sendiri, dulu saya memang kemaruk buat bisnes tanpa fikir “Aku ni cukup ke ilmu aku untuk berniaga? Dan berniaga ni tahu ke jalan dia? Betul ke dah kira semua benda?”

Bila kita berniaga satu benda ujian dalam bisnes adalah kita tak capai apa yang kita nak dan kita mula membandingkan “Kenapa dia capai? Kenapa orang tu buat senang? Kenapa time aku je tak dapat?”

Anda kenal peniaga yang macam ni? Ini lah satu ujian bila kita mempertikaikan kekayaan dan takdir Allah swt. 

Kita juga tak gunakan masa yang kita ada ni dan biarkan masa berlalu macam tu je tanpa ada sebarang pencapaian. Bila jadi macam ni mesti anda rasa bengang kan?

Jadi kita kena ingat masa itu adalah rezeki, kalau rezeki tu kita tak gunakan dengan betul tu maksudnya kita kufur nikmat. 

Sebenarnya salah satu benda yang kita kena ubah adalah cara dan method. Jangan la balik-balik nak jual barang je manjang sampai ada yang cakap marketing tu iklan. 

Haaaa itu adalah jawapan meninggal nama dia. Ingat ya, bukan semua marketing berkaitan dengan promosi, marketing tu sebenarnya menyampaikan dan memberi kesedaran. Anda okay ke okay setakat ni?

Ramai peniaga di luar sana yang masih buat marketing dengan cara yang salah, buang masa dan tak boleh nak komited berikan masa untuk pergi belajar. 

Banyak lagi yang saya nak share dengan anda semua. Nak ke nak tahu ni? Apa kata anda tonton video yang saya berikan ini sampai habis. Boleh?

Saya dan Team Momentum serius nak bantu anda naikkan jualan masa PKP ni. Jom dapatkan 7 Video Strategi Facebook Ads Capai RM10,000 Pertama secara PERCUMA di https://naktarikpelanggan.com

Terima kasih jadikan Blog Najib Asaddok sebagai artikel yang anda pilih untuk baca harini.

Kami nak tahu juga maklum balas yang kami perlu improve. Maklum balas dari anda sangat kami hargai.

Jom, isi detail di bawah ni:

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !