fbpx
blog najib asaddok

4 Perkara Akan Bantu Naikkan Sales Anda! Serius!

increasesales300 copy

Anda tak tahu macam mana nak naikkan sales menggunakan cara pemasaran online? Anda masih bermasalah untuk dapatkan sales dan membantu naikkan semula bisnes anda? Ya! Saya tahu ramai yang masih bermasalah dengan sales lebih-lebih lagi 2016 yang penuh cabaran.

Macam ni…

Cuba baca ni betul-betul! Saya sangat serius nak membantu!

Trend pemasaran dah berubah, 2/3 rakyat Malaysia online setiap hari. Siapa yang boleh berpisah dengan smartphone mereka? Tidur pun siap bawak sekali. Ia ada akses ke internet bila-bila masa.

Cuba tengok statistik LIVE ni —> http://bit.ly/statistikonlinelive

Kita kena follow trend untuk dapatkan ribuan pelanggan menggunakan cara online samada facebook atau emel.

Nak cara cepat untuk kuasai ilmu-ilmu ni?

Anda kena datang menadah ILMU dalam seminar. Cara ni adalah hukum alam yang memudahkan kita mudah faham sesuatu ilmu iaitu dengan berguru secara langsung. DVD/Buku/Ebook cuma membantu sedikit.

IMG_2827

Saya jemput anda untuk belajar sebab saya akan ajar anda perkara2 penting ni dan anda akan dapat RESULT yang sangat cepat selepas seminar (dengan izin Allah).

Apa yang anda akan belajar?

===========

[1] Tahu NUMBERS

Mula jer bisnes anda wajib tahu matlamat sales anda, lepas tu macam mana nak tahu berapa banyak anda perlu jual dengan formula Conversion Rate. Dari situ anda akan tahu pula bagaimana nak anggarkan kos yang anda perlu keluarkan dalam pemasaran.

Ramai student saya yang cuma keluarkan kos pemasaran bawah 10% dari jualan yang mereka dapat. Baru-baru ini salah seorang student hanya belanja RM60 sehari dan mampu dapat sales RM6000. Banyak lagi kes study akan saya bongkarkan nanti.

[2] Ada NAMA/BRAND

Cuba tengok pakaian yang anda pakai, ada jenama? Ada kan! Itu tak masuk phone yang anda guna, laptop, kereta dan sebagainya. Semua ada brand!

Pendek cerita kita hanya beli produk yang ada brand dan kita kenal. Cam ner boleh kenal sangat? Sebab hari-hari nampak kat TV, radio, majalah, billboard dan pelbagai medium.

Senang cerita kesemua produk yang berjaya ada BRAND dan sentiasa kelihatan di depan kita! Sama juga dalam bisnes kita, anda kena tahu cam ner nak buat BRAND dan buat iklan anda ‘berhantu’. Kos iklannya cuma bawah 1 sen! Saya serius!

Ini saya akan terangkan details dan tunjukkan caranya secara teknikal dalam seminar. Serius! Ia ilmu yang akan lonjakkan sales anda!

[3] Tarik ribuan pelanggan sehari dengan FB

Ramai kata FB tak berkesan, FB mahal! Saya akan buktikan semua itu silap! Mana tak mahal kalau salah langkah, algoritme fb pun gagal difahami. Saya explain secara terperinci nanti dalam seminar supaya dengan kos rendah, anda mampu dapat sales tinggi macam student2 saya sebelum ni.

Anda takder asas fb? Takder masalah! Saya explain dari zero ke advance dan saya jamin anda mampu memahami dengan pantas apa yang saya ajar nanti.

[4] Tukar pelanggan degil jadi pelanggan setia guna emel.

Masalah utama bakal pelanggan bila lihat produk kita adalah perasaan sangsi dan was-was yang tinggi. Maklumlah belum kenal.

Teknik emel adalah cara yang paling cepat untuk dapat kepercayaan pelanggan dan mampu jadikan mereka pelanggan setia untuk jangka panjang. Ini pun saya akan ajar dalam seminar nanti

Berapa kos untuk belajar semua ni ?

Jika diikutkan sepatutnya nilai nya ribuan ringgit. Berapa lama anda nak belajar dan mengkaji semua ni sedangkan saya beri jalan yang pantas dan pintas.

Kalau diikutkan saya ambil bertahun untuk faham dan praktiskan semua ni, nilainya pun mungkin

RM100k, RM50k atau RM25k…

Paling kurang pun RM1000! Tapi saya berikan anda peluang untuk belajar dengan kos paling minima iaitu

RM1000  RM130 sahaja (Jimat RM870)

kalau datang berkumpulan dengan pasangan atau agen2 anda

2 tiket – RM200 (seorang baru RM100)

3 tiket – RM270 (seorang baru RM90)

4 tiket – RM300 (seorang baru RM75)

Tawaran ini terhad untuk beberapa hari sahaja, selepas tu yuran akan dinaikkan.

Seminar kali ni saya akan share banyak strategi dan teknik latest dan kisah kejayaan yang baru2. 2 lokasi seminar yang anda wajib beri komitmen untuk hadir

27 Feb 2016 Sabtu – Wisma MCA KL

5 Mac 2016 Sabtu – Hotel Paragon JB

Masa 8pg-5ptg

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !