fbpx
blog najib asaddok

3 Cara Nak Dapatkan Kos Facebook Ads Yang Rendah? Jom follow..

3 Cara Nak Dapatkan Kos Facebook Ads Yang Rendah.. Jom Follow

Assalamualaikum, hai hari ni saya nak share sikitlah macam mana nak dapatkan kos Facebook Ads yang rendah..

Nak tanya ni, korang pernah buat Facebook Ads tapi kos jadi mahal?? Mesti pernah kan?

Sebab itulah nak buat Facebook Ads ni kena guna cara yang betul. Salah tekan atau material yang digunakan tu tak berapa bagus tu yang boleh jadi mahal. 

Sebab itu hari ni saya nak ajar macam mana nak dapatkan kos Facebook Ads yang rendah..

Nak belajar tak ni?? So, make sure kena baca sampai habis tau..

3 Cara Nak Dapatkan Kos Facebook Ads Yang Rendah? Jom follow..

1. Target sasaran yang betul

Point pertama adalah set target sasaran yang betul sebab mudah untuk kita dapat pelanggan. 

Macam mana nak set target sasaran tu?? Kenalah tahu bisnes kita ni dapat selesaikan masalah apa, macam contoh jual produk kurus kita kena target orang yang obesiti tak akan lah nak target orang yang kurus. Betul ke betul??

Macam tulah untuk kita tahu target sasaran kita siapa..

3 Cara Nak Dapatkan Kos Facebook Ads Yang Rendah? Jom follow..

2. Gambar yang menarik

Yang kedua pula, material yang kita gunakan mestilah menarik dan mengikut rules yang dah ditetapkan oleh Facebook. 

Jangan main taram je ya, so sebelum tu kita kena tahu apa yang boleh dan apa yang tak boleh buat dalam membuat Ads.

Kalau gambar dah menarik tapi langgar rules tak guna juga ya. 

Mungkin Ads kita learning, diblock atau Facebook bagi amarah..

3. Headline yang memukau

Okay ni point last, bila kita nak buat Ads headline tu mesti memukau supaya bila orang baca terus nak dapatkan apa yang kita tawaran. 

Jangan berkias sangat, sebab 3 baris ayat tulah kita kena buat untuk hook hati pembaca supaya dapatkan tawaran kita. 

Haa, faham ke faham dengan sharing ni?? Nak lebih lagi?? Jom dapatkan 7 Video Strategi Facebook Ads Capai RM10,000 Pertama sebab dalam ni dah banyak dah cara yang kami berikan.

Jom dapatkan di www.NakTarikPelanggan.com PERCUMA jer tau

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !