fbpx
blog najib asaddok

Happy Dental Suntik Inspirasi Berjaya Tarik 90% Pelanggan Guna Facebook

Suntik Inspirasi Berjaya Tarik 90% Pelanggan Guna Facebook

Bila sebut je klinik gigi pasti ramai yang cuak dan lari menyorok bawah katil. Ada juga yang sanggup tahan sakit daripada serahkan diri ke klinik gigi. Ye lah siapa je tak takut kena bius dan cabut gigi? Bayangkan pun boleh ngilu dan seram beb. Korang mesti buat benda yang sama kan?

Mesti ramai yang ingat buka klinik pergigian ni senang je kan? Sebenarnya struggle nak tarik ramai pelanggan bila klinik pergigian tak boleh buat sebarang promosi atau pengiklanan sebab tertakluk pada Akta Kementerian Kesihatan Malaysia. 

Ini lah yang berlaku pada salah seorang student dalam kalangan Ultimate Partner, Muhammad Asri bin Mohamed Ishah yang merupakan pengasas kepada Klinik Pergigian Happy di Johor Bahru. 

Ditambah pula dengan lockdown dan PKP, lagi lah dia risau sebab tak ada orang yang datang ke klinik. Macam mana nak survive untuk bayar gaji pekerja dan komitmen bulanan?

Korang yang jalankan bisnes waktu PKP ni mesti faham perasaan dia kan?

Tak nak duduk diam dan tak buat apa-apa, Asri terus minta nasihat serta bimbingan daripada Tuan Najib Asaddok untuk next step yang dia perlu buat. Masa ni lah dia bertindak untuk lebih agresif onlinekan bisnes di Facebook..

Siapa sangka lepas dia buat tindakan yang betul, pelanggan tak putus-putus datang ke klinik dan semua pesakit memberi feedback yang positif. 

Asri berkata “Syukur Alhamdulillah, hampir 90% pesakit yang datang ke klinik beritahu saya bahawa mereka kenal Klinik Pergigian Happy ni daripada Facebook”. 

Dahsyat kan? Asri dah berjaya buktikan bahawa Klinik Pergigian juga boleh di onlinekan dan tarik ramai pelanggan guna Facebook. Yang penting kena ada ilmu dan guru yang bimbing. Baru lah tak tersilap langkah dan langgar dinding banyak kali.

Kalau korang nak tahu, antara benda betul yang dia buat adalah onlinekan bisnes di Facebook, guna teknik 4 kunci pemasaran yang dia belajar dalam kelas RPM dan juga buat Facebook Ads kaw kaw.

Hasilnya sales daripada 4 angka sekarang dah cecah 6 angka sebulan dan dia juga dah berjaya miliki kereta dan rumah sendiri. 

“Terima kasih Sifu sebab tak berhenti guide dan beri nasihat daripada saya zero knowledge dulu sampai lah saya berjaya sekarang” ujarnya syukur. 

Korang mesti terinspirasi dengan kisah Asri kan? Nak ke nak kami bantu korang naikkan jualan ketika lockdown dan PKP?

Untuk membantu korang lebih focus, Tuan Najib Asaddok dan Team Momentum ada sediakan 7 Video Strategi Facebook Ads Capai RM10,000 Pertama. 

Kami nak beritahu PERCUMA je tanda solidariti kami kepada golongan peniaga yang masih lagi mungkin tak tahu dan keliru bagaimana nak onlinekan bisnes. Mungkin ada juga yang tak tahu nak guna Facebook especially Facebook Ads.

Bukan tu jer, kami juga excited nak tunjukkan The Real Method Facebook Ads dalam kelas Kuasai Pemasaran Online (KPO) yang berlangsung pada malam ini jam 9 malam. 

Link dan info lanjut ada di —> www.TelegramNajib.com

Terima kasih jadikan Blog Najib Asaddok sebagai artikel yang anda pilih untuk baca harini.

Kami nak tahu juga maklum balas yang kami perlu improve. Maklum balas dari anda sangat kami hargai.

Jom, isi detail di bawah ni:

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !