fbpx

Ustaz Al Hafiz Ni Berjaya Tangkap Hantu Najib!

Saya Hairan, Mengapa Dr. Azizan Osman Beriya Puji ‘Mamat’ Ni Di Mekah? Rupanya…

‘Bagus kalau ustaz pergi kelas Najib. Dia boleh ajar formula bisnes yang orang lain tiada…’, itu kata-kata Dr. Azizan Osman yang masih terngiang di fikiran saya sampai sekarang. Ketika itu kami sedang duduk berbual dalam bilik hotel.

 

13315660_1344603835556950_5505728487008399422_n

Tiba-tiba Dr. Azizan ajak saya buat umrah satu round lagi. Tapi saya ada hal pula petang tu. Kemudian dia cakap, takpelah sebab dia nak pergi dengan Najib Assadok.

IMG_5056

 

Saya tanya semula, ‘siapa Najib?’, sebab dalam group kami (saya & DAO pergi umrah bersama), tiada jemaah dengan nama itu. Then, mulalah Dr. Azizan ‘bersyarah’ : ‘Najib ni student platinum… budak baik… berjaya… 2 juta income bertambah bla-bla-bla’.

Itu saya rasa biasa lagi. Ayat last Dr. Azizan yg buatkan bila saya balik Malaysia, saya dah tekad nak hadiri seminar Roket Emel anak muda ini. Ayat di atas tu lah – ‘Dia boleh ajar formula bisnes yg orang lain tiada….’

Pesanan tu memang menghantui. Dan semalam saya telah pun ‘tangkap hantunya’, habiskan seminar Roket Emel Najib. Memang benar kata DAO, dia ada formula rahsia yg orang lain tiada. Dia ada ‘sesuatu’ yg saya pun terperanjat. Dia boleh ajar formula yang membuatkan orang yg dah berbisnes hampir 10 tahun macam saya ni pun geram, ‘kenapalah aku tak terfikir teknik ni dari dulu’.

 

IMG_6302

Bila balik seminar, saya bilang pada isteri, ‘mama mesti pergi seminar Najib. Cukup belajar dengan dia, insyaAllah capailah sejuta pertama mama tu…’ Isteri saya yang baru nak berjinak dalam bisnes terkejut. ‘Betul ke bang?’

‘Ya betul’. Dan saya jelaskan dengan ayat Dr. Azizan, ‘Dia boleh ajar formula bisnes yang orang lain tiada…’

Then saya menambah, ‘bukan setakat mengajar, dia share ilmu tahap tak masuk akal, sebab dia bagi rahsia ‘action plan’ yang big bisnesman yg selalu guna online platform simpan, taknak kongsikan sampai bila-bila….’

‘Oooo, itulah yg mahal ya…’ kata isteri.

‘Tak. Ada lagi…’ Saya balas.

‘Apa?’

‘Hehe… biarlah rahsia. Yg penting memang berbaloi. Mama pergilah seminarnya’….

Isteri mengangguk beriya sebab dia tahu, saya bukan senang nak recomend seminar kecuali ia benar-benar bermanfaat tahap ‘proven result’.

Seminar Najib Assadok ada formula itu. . .

 

13423726_1350063058344361_6567424388395344020_n

By : Ustaz Hj. Mohammad Asraff Ayob Al-Hafiz

Fb : UstazAsraff

www.tajwidluarbiasa.com

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !