3 Kes Besar Peserta Roket Emel…Ishhh…

Kes 1

Saya tak puas hati dengan SEMINAR ROKET EMAIL !!!!

Tuan Najib dah kenapa??? buat seminar,tapi harga tak masuk akal lansung!
Dah lah ramai sangat yang datang sampai saya pun terikut sekali. Cakap pulak tak reti nak berhenti ke?
Buku nota saya baru je beli tau,dari kosong sampai dah separuh nak salin tuan najib punya strategi,tu baru strategi,belum campur ilmu lain lagi,semua benda nak cerita…ganti balik buku nota saya!

Tak cukup dengan tu ,Tuan bagi pulak Ebook dan workbook PERCUMA ,bernilai rm 110 tapi harga yuran SEMINAR ROKET EMAIL cuma rm 100 je?tu pun belum kira harga promosi lagi,,serendah rm50 pun ada.

Tuan Najib ni tak reti kira ke?Tuan nak berniaga ke nak menderma !!!!!

12316667_1077736818945287_318894661651300905_n

Mohd Nazreen Kadir

 

Kes 2

Selamat menyambut hari cuti taipusam

Betul lah apa yang guru katakan setiap kesulitan ada penyelesaiannya.. terima kasih pada TUAN NAJIB ASADDOK yang telah membuka mata saya.

12112153_1005555856142704_922390165737649252_n
Selepas bargaul berkawan dengan orang orang yang berjaya kita juga dapat impak dan aura dari mereka.

Selepas balik dari seminar semalam rasa aura positif dah ikut balik rumah. Betul apa yang Tuan Najib Asaddok cakapkan nanti SAKA ikut balik rumah.

Sekarang tengah baca Buku TUAN NAJIB ASADDOK pun SAKA dah ikut, adoii susah la macam ni😂😂. Kenapa saya boleh terjebak dalam ni semua.😁

Tak sangka belum pun saya buat apa plan yang Tuan Najib suruh tapi dah ada peningkatan dalam sale saya. Sangat-sangat bersyukur dapat masuk kelas yang Tuan Najib anjurkan.

Jangan pergi seminar ROKET EMEL dan beli Buku ROKET EMEL nanti SAKA ikut balik rumah. Kalau tak nak bisnes huru hara baik jangan pergi.

Terima kasih pada mentor pertama saya tak akan saya lupakan setiap ilmu yang dia curahkan semalam bertarikh 24/01/2016.

Azanul Subhi

 

Kes 3

TAK CKUP SEHARI SBB ILMU & FORMULA ROKET KEKAYAAN YG MAMPAT & MUDAH FAHAM

Spjg kelas xde rasa mengantuk.
Spjg kelas asyik tekun mendengar & fahamkan.
Spjg kelas x rse bosan.
Spjg kelas xde RUANG RASE TAK FAHAM.

best gileee pengisian hrni.mn nk dpt duduk dlm kelas tadah je telinge tanpa rse bosan mengantuk & pham sepenuhnya?

Kelas di sekolah dlu @ zmn uni dlu pn sengguk2 menahan ngantuk.tp kelas dgn ‪#‎rocketemel‬ ni ternyata beza!

Knape ?

Formula yg dikongsikan mudah faham.
Sy bru tau formula utk menambah like & kwn dlm fb sy.

Sy juga baru tau Prinsip Copywriting yg btl dlm membuat iklan.

Sy juga bru tau Formula Conversion Rate.

Alhamdullilah.tme kaseh tuan guru Najib Asaddok .

Hrap2 ilmu disampaikan bermanfaat kpd sy & anda semua smpai bile2

P/s: jgn lpe like page Murni’s Cookies 😉

1601271_1521518038074425_1505771359_n
 Murni Musa

Saya baru jer selesai untuk susun MODUL TERBARU 2016 untuk para peserta Roket Emel. Ramai yang SALES naik melebihi 300% selepas seminar. Anda WAJIB datang dan belajar jika anda tak mau bisnes anda berada dalam keadaan ‘nazak’. Ilmu Pemasaran Online WAJIB anda kuasai!

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !