fbpx
blog najib asaddok

Terjatuh hati dengan perkataan “NAIKKAN FOLLOWER, NAIKKAN FANS” jer

cantik

Pada mulanya join Najib Asaddok cuma nak belajar copywriting jer. Bila tengok FB Page  Najib Asaddok jer rasa tak puas hati dan beliau tekad untuk jumpa depan-depan. Beliau hadirkan diri ke program RPM.

Sebelum ini beliau hanya pergi program Dr Azizan Osman sahaja. First time beliau join program Najib Asaddok agak spektikal rasa yakin tak yakin jer Najib Asaddok ni boleh bantu beliau atau tak. Itulah Puan Nun Aleza yang dikenali sebagai Zaza Teratai founder kepada Cyantik.

Konon mula-mula skeptikal tup tup terjatuh hati lah pulak. Nak tahu ker nak tahu sebab??

Haaa Puan Zaza  TERJATUH HATI bila mana Najib Asaddok cakap ‘naikkan follower, naikkan fans’. Itulah yang selama ini beliau tercari-cari. Sebelum ni pergi kelas balik-balik nga,  tak tahu nak buat apa!

Pn Zaza ( kiri ), Pn Iyzah ( Tengah ), Tn Najib Asaddok ( Kanan )

Nak kata tak pergi belajar, pergi. Pelik juga kan? Okay takpe yang penting beliau dah capai apa beliau nak. Anda bila lagi??

Okay, start daripada tu beliau semangat dan excited giler untuk belajar dengan Najib Asaddok. Beliau suka ilmu yang disampaikan mudah untuk faham dan jelas.

Kemudian beliau join ke next journey, lepas belajar beliau tak fikir panjang terus follow dan buat jer. Resultnya daripada 238 follower jer sekarang naik 38k follower buat like marketing dan live jer.

Dahsyat betul usaha Puan Zaza pulun dan konsisten buat live selama 30 hari walaupun takda orang tengok! Tapi atas kegigihan beliau yakin dan buat jer apa cakap guru beliau suruh menghasilkan result.

Beliau yakin dengan ‘BUAT JER’ yang mengubah hidup beliau. Hasil usaha beliau baru-baru ni beliau dapat hantar mak ayahnya pergi menunaikan umrah.

Perkara yang beliau perbaiki turunkan ego, jaga hubungan dengan Allah. Itu yang memberikan impak yang besar kepada beliau. Dulu sales tahun 2018 hanya RM45,795 kini pada tahun 2019 sales beliau mencecah RM354,797.

Pn Zaza Founder Cyantik

Anda jangan takut dengan rezeki Allah, beri jer apa yang mak ayah nak. Rezeki sentiasa masuk bila keberkatan tu kita jaga. 

Nak berjaya seperti student kami? Jom dapatkan video berharga RM999 secara PERCUMA jer.

Haaa, banyak FORMULA yang kita beri tau tunggu apa lagi? Grab peluang yang ada depan mata bukan kena bayar pun! Kami bukan nak duit anda sangat, apa yang nak ialah BANTU capai impian anda! Kami tahu anda adalah harapan BIGWHY anda.

So, anda jangan fikir panjang klik link di bawah tu.

–> www.50kusahawan.com

Terima kasih jadikan Blog Najib Asaddok sebagai artikel yang anda pilih untuk baca harini.

Kami nak tahu juga maklum balas yang kami perlu improve. Maklum balas dari anda sangat kami hargai.

Jom, isi detail di bawah ni:

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !