“Saya hanya seorang stokis produk dari Farm Fresh”

farm fresh

Saya seorang usahawan dari Johor yang hanya menjual produk orang sahaja iaitu produk dari Farm Fresh. Saya hanya seorang stokis tapi itu tak bermakna saya tak boleh lebih berjaya seperti seorang founder kepada produk. Nak tahu siapa saya?? Saya Pn Keary Irama founder kepada Keary Irama Global Sdn. Bhd. tapi lebih mesra dikenali sebagai Diva Susu.

Nak tahu macam mana bisnes saya time PKP ni?? Jom saya kongsikan pada anda..

Sepanjang PKP ni sibuk dia lain macam sebab sales masuk tak berhenti alhamdulillah dari tahun pertama hingga tahun kelima saya menjadi stokis farm fresh ni memang dari tahun ke tahun bisnes grow.

Tapi untuk PKP ni pada mulanya saya rasa panik pada minggu pertama Covid-19 itu menyebabkan sales saya drop RM500K sebab home dealer pun panik risau dan takut takda orang beli susu fresh.. Yelah, sebelum ni orang keluar majoriti beli susu secara offline..

Sebenarnya apa yang berlaku sebaliknya..Tiba-tiba bisnes jadi lain sebab PKP ni sebenarnya lebih dahsyat permintaan susu ni, especially kepada bangsa Chinese.. Sebelum ni saya tak kuasai market orang cina. Tapi semenjak PKP ni saya ramai customer baru yang more kepada orang cina. Jarang sekalikan orang Chinese yang nak beli produk orang kita..

Tapi alhamdulillah syukur sangat-sangat waktu PKP ni orang berbangsa Cina ni kita dapat jadikan mereka pelanggan saya..

Alhamdulillah sales setakat ni sales dah capai RM2juta baru quarter permata dan paling amazingnya bulan April sales saya dah lebih capai RM1 juta iaitu sebanyak RM1,343,917. Sebulan jer peningkatan sales naik dengan laju giler!!

Tak sangka impak besar saya dapat time PKP pada bulan Ramadhan ni, betullah ada hikmah disetiap apa yang berlaku..Kita rancang lain tapi apa yang terjadi lain pula..Cantik Allah dah susun untuk kita semua.

Dengan jual susu jer dah dapat capai sales juta-juta. Saya nak bagitahu anda jangan ingat stokis tak boleh jadi jutawan dan bukan hanya founder jer boleh jadi jutawan..

Sebab saya dah buktikan sales saya tahun 2020 baru 4 bulan dah capai sales RM3.3juta..

Saya masuk ultimate saya nak diguide oleh sifu Najib Asaddok sebab saya risau bila bisnes makin berkembang saya tak dapat nak handle dan saya memang nak sifu Najib Asaddok bimbing saya untuk bisnes saya pergi lebih jauh..

Isu yang berlaku sekarang ni terhadap saya stok pula tak cukup. Dahsyat orang memberi secara online ni sampai habis stok susu!!
Alhamdulillah tu benda masalah yang positif saya dapat waktu sekarang ni. InsyaAllah saya akan cuba sedaya upaya untuk bahagiakan hati-hati pelanggan saya dengan produk susu yang saya dan team sediakan..

Terima kasih sifu Najib Asaddok dan team Momentum yang banyak beri idea dan pandangan untuk saya terus growth dalam bisnes.

Anda nampak ker nampak?? Bukan hanya founder jer boleh berjaya boleh jadi jutawan.. Pn Keary Irama hanya jual produk orang jer beliau dalam masa 4 bulan sales dah capai RM3.3juta.

Beliau menunjukkan hanya dengan produk yang memang dah sedia ada dipasaran tapi beliau juga dapat buat sales juta-juta.. Macam mana beliau buat?? Mesti ada strategi yang beliau buat dan belajar..

Anda nak di bimbing macam Pn Keary Irama?? Buat keputusan sekarang! Anda boleh mulakan tindakan dengan klik link di bawah belajar secara PERCUMA live setiap hari selasa pada waktu malam
–> www.buatjer.com

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !