fbpx
blog najib asaddok

Tak Sama Pendapat Suami Isteri Dalam Bisnes?

Tak Sama Pendapat Suami Isteri Dalam Bisnes

Semalam ada orang tanya saya, macam mana kalau suam isteri tak sama pendapat dalam bisnes?

Bagus, saya suka soalan ni. Dalam bisnes memang banyak sangat pendapat saya dan Tuan Najib tak sama. 

Dia sebenarnya macam ni, perkahwinan yang dah matang banyak membantu dalam kita memahami pasangan. Ye betul, kita semua matang tetapi perkahwinan kita yang kadang-kadang belum matang. 

Alhamdulillah, macam perkahwinan saya sendiri dah mula matang selama kami berkahwin 10 tahun lebih. Tips saya jangan lupa untuk tidur awal dan bangun awal setiap pagi, kalau boleh sejam awal sebelum subuh. 

Banyak yang kita boleh buat, solat sunat, zikir dan sebagainya. Percaya lah kalau kita bangun lebih awal, semangat kita pun lain. InsyaAllah Allah swt juga akan bantu kita bila berselisih pendapat dengan pasangan. 

Kalau ada isu kalau boleh settle cepat sebab itu la yang tunjuk kematangan dalam rumahtangga. Korang dapat sesuatu? Banyak yang saya nak share dengan korang ni. Jom tonton video yang saya berikan ni..

Saya dan Team Momentum serius nak bantu anda naikkan jualan bisnes. Jom dapatkan info dan maklumat lanjut mengenai bisnes online serta cara yang betul untuk tarik ramai pelanggan di www.TelegramNajib.com

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !