fbpx
blog najib asaddok

Tahniah Puan Rafidah! Kami Daripada Team Momentum Gembira Dengan Pencapaian Puan Rafidah

Puan Rafidah

Baru-baru ni kami daripada Team Momentum Internet dikejutkan dengan berita salah seorang student daripada Ultimate Plus, Puan Nor Rafidah Khariddin yang juga merupakan Founder kepada Butik Sellection ini telah berjaya merealisasikan impian dalam bisnes.Nak ke nak tahu impian apa yang Puan Rafidah dah berjaya capai pada tahun 2020? Wanita yang berstatus penduduk tetap di Montreal, Kanada ini berkongsi berita gembira apabila dia berjaya miliki kereta Mercedes GLC300. Wah! Hebat ke hebat bisnes sebagai personal shopper atas talian boleh beli kereta Mercedes.


Bukan tu jer, Puan Rafidah juga berkongsi win terbaru dia dengan Tuan Najib Asaddok, “Sifu, saya nak share win saya pada 14 November 2020.. Sellection Online Premium Outlet telah menerima anugerah The BrandLaureate BestBrands e-branding Award 2020 in e-commerce. Satu pengikhtirafan yang sangat berharga buat saya. Alhamdulillah”.

Kami daripada Team Momentum turut gembira dan bangga di atas kejayaan Puan Rafidah. Betul lah orang kata dia atas setiap kesusahan itu, Allah akan ganti dengan kesenangan. Apa yang penting kita kena sabar dan trust the process.Mesti anda yang baca ni rasa terinspirasi dengan kejayaan Puan Rafidah ni kan? Namun hakikat yang orang tak tahu di setiap kejayaan kepada Founder jenama Sellection.com yang khusus dalam perkhidmatan “personal shopper” beg berjenama ini tidak datang bergolek.


Puan Rafidah dan suami pernah mengalami kesempitan hidup dan memaksa dia untuk ceburi bidang bisnes demi menambah pendapatan. Bermula dengan jual muffin pisang di kafe sekitar bandar Montreal dia beralih kepada bisnes sebagai personal shopper beg berjenama. 

Selepas pulang ke Malaysia, Puan Rafidah dan suami menumpukan sepenuh perhatian kepada bisnes yang dijalankan dan berhasrat untuk membuka kedai di Wangsa Melawati, Kuala Lumpur. 

Bisnes tu bisnes juga tapi bila lama-lama nampak sales stuck pada level yang sama dan tak ada perubahan, pasangan ini mengambil keputusan untuk join kelas Tuan Najib Asaddok dan meneruskan journey bisnes dalam circle Ultimate Plus. 

Alhamdulillah hasil daripada tunjuk ajar Tuan Najib Asaddok dan Team Momentum, Puan Rafidah berjaya buat sales RM1,071,433 pada bulan Oktober dan baru-baru ini ketika semua orang sibuk shopping sempena promosi 11.11, Puan Rafidah juga tidak ketinggalan untuk buat sales sebanyak RM120,000 dalam masa sehari. Fuh! Time PKPB boleh pecahkan sales RM120,000 sehari. Hebat ke hebat?Eh, kalau kita fikir balik masa Perintah Kawalan Pergerakan Bersyarat (PKPB) ni semua orang nak simpan duit. Siapa jer nak beli handbag berjenama? Bukan boleh jalan mana-mana pun. Tapi Puan Rafidah ni boleh buat sales tinggi sampai RM120,000 pada awal bulan November. 
Sebab itu penting untuk anda online kan bisnes. Tak kira lah anda Founder, Stokis atau Ejen. Penting untuk anda buat orang nampak dan kenal dulu bisnes anda, baru lah sales boleh meroket setiap bulan. Siapa dekat sini terbakar dengan perkongsian Puan Rafidah? Nak ke nak kalau saya bantu anda capai impian dalam bisnes?

Beri diri anda peluang, turunkan ego dan rebut ilmu yang saya nak berikan dalam kelas Roket Pemasaran Momentum (RPM) Nak Tarik Pelanggan Edisi Capai RM10,000 Pertama. Tak lama jer lagi ni. Kelas akan berlansung selama dua hari pada 28 & 29 November 2020. Anda dah ready ke ready?

Kalau dah ready jom daftar sekarang di —> www.NakTarikPelanggan.com

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !