Najib Asaddok
  • Utama
  • Kisah Inspirasi
  • Hubungi
  • Tentang Kami
No Result
View All Result
  • Utama
  • Kisah Inspirasi
  • Hubungi
  • Tentang Kami
No Result
View All Result
Najib Asaddok
No Result
View All Result
Home Kisah Inspirasi

Stepenia Buat Sales RM199k Sepanjang PKP dari Jan – April 2020. Anda Wajib Baca Ni!

Mohd Najib by Mohd Najib
June 5, 2020
in Kisah Inspirasi
0 0
0
stephania
Share on FacebookShare on Twitter

Betul ke betul, andai kata kita boleh survive waktu susah, waktu senang lagi lah senang kita nak grow bisnes kita.. Sebab kalau waktu susah kita boleh muncul juara, kita akan mudah bina lagi banyak kejayaan ketika kita senang.

Saya nak bawa result salah seorang anak murid saya, Stephenia yang dulu masa mula berniaga, hanya mampu buat RM340 sebulan.. Yap, 3 angka jer, dengan tak ada ilmu, tak ada guidance.

Dulu Stephenie memang tak tahu cara betul nak berniaga, nak online ikut cara betul pun memang ‘zero’. Stress dengan stuggle nak naikkan sales untuk jadi 5 angka, Stephenie decide kena pergi belajar dengan Najib Asaddok.

Orang kata nak berjaya, mesti ikut proses, mesti ada perjalanannya. Susah, terduduk, struggle, menangis, kerja keras itu semua normal. Sebagai usahawan itu wajib anda lalui.

Tapi tak cukup dengan itu, Stephanie rasa penting bila ada ILMU yang betul. Kelas pertama Stephanie join ketika itu adalah Kelas Roket Pemasaran Momentum. Banyak perkara yang beliau tak tahu ketika tu, hampir semua kesilapan dia buat tanpa tahu benda tu silap.

Yerlah, subjek bisnes, usahawan ni mana belajar. Hampir semua orang jadi usahawan sebab desakan hidup, buat apa sahaja asalkan halal dan datangkan duit untuk survive.

Facebook Page Stephenia ( Shania )

Bile Stephenia konsisten follow Kelas Najib Asaddok, akhirnya Stephenie rasakan bisnes dia mula ada result dan mula dapat rasa perubahan yang bagus. Kan saya dah kata, nak capai sesuatu perkara perlukan masa, perlukan ILMU, perlukan proses.

Akhirnya kesabaran Stephenie membuahkan hasil. Stephenie mula dapat result yang konsisten meningkat. Walaupun musim PKP, beliau sendiri tak sangka masih dapat result sebab beliau sangkakan waktu PKP orang berjimat sampai ada rasa kurang yakin ketika awal PKP.

Apa yang Stephenia buat adalah beliau follow Formula Online Rocket Marketing yang diajarkan dalam Kelas RPM. Anda tengok sendiri result Stepenia hasilkan.

Beza jumlah sales Januari hingga April tahun 2019 yang hanya mampu hasilkan RM139k berbanding Januari hingga April 2020 yang berjaya buat RM199k, sikit lagi nak cecah RM200k. Bulan Mei 2020 Stephenia update beliau dah pun capai RM120k jer..

Pencapaian Stephenia

Korang tak rasa terbakar ke dengan result Stephenia? Takkan korang selesa dengan apa yang korang capai hari ini?

Stephenia dah buktikan pada diri dia, dia boleh buat. Bulan pertama dia berniaga cuma dapat RM340 jer.. Tapi dengan ILMU, GUIDANCE dan kemahuan Stephenia sendiri nak berjaya, semuanya boleh tercapai dan inilah hasilnya.

Stephenia memang betul. Sebab dia ambil tindakan yang betul dengan masuk Kelas RPM Nak Tarik Pelanggan. Kalau tidak, dia langsung tak tahu nak tarik pelanggan dan konsisten capai sales RM340 setiap bulan.

Level income anda ditentukan oleh berapa banyak ILMU & TINDAKAN anda.

Sebab itu saya tetap konsisten nak ajak anda untuk join Kelas RPM Nak Tarik Pelanggan Jun 2020. Dulu Stephenia cuma join Kelas RPM sehari jer.. Tapi kali ini saya bagi extra lebih sehari. Dan sekarang pun sebenarnya dah mula kelas persediaan, walaupun belum lagi berlangsung Kelas RPM pada 27 & 28 Jun 2020.

Anda ok ke saya nak bantu? Anda ok ke saya nak tunjukkan anda cara betul dalam bisnes untuk tambah sales dengan Formula Online Rocket Marketing?

Anda digalakkan untuk klik butang dibawah dan lihat sendiri info dan maklumat Kelas RPM. Anda daftar jer, tak perlu fikir panjang. Sebab fikir panjang anda yang bertahun tu tak bawa kemana-mana..

Facebook Comments
Mohd Najib

Mohd Najib

Next Post
Baru Sedar Selepas Di Tegur Dengan Najib Asaddok

Baru Sedar Selepas Di Tegur Dengan Najib Asaddok

Recommended For You

Raih RM30 Sehari, Bisnes Satay Celop dan Roti Canai Terus “Bungkus”

Raih RM30 Sehari, Bisnes Satay Celop dan Roti Canai Terus “Bungkus”

June 14, 2022
Mana nak letak muka, bila bisnes anda terpaksa tutup?

Mana nak letak muka, bila bisnes anda terpaksa tutup?

June 8, 2022
Impian Vellfire bukan angan angan kosong

WOW!! IMPIAN KERETA VELLFIRE 2023, DAH CAPAI TAHUN NI?!

May 24, 2022
Lebih 15 Tahun Buat Bisnes, Sales Tak Bertambah, Hutang yang bertambah

“Saya duduk dekat belakang, nampak Tuan Najib kecil jer kat depan”….

March 29, 2022
Facebook Twitter Instagram

Tentang Kami

Saya seorang usahawan internet sepenuh masa & trainer kepada ribuan usahawan. Saya memulakan perniagaan internet ni sejak tahun 2009 hingga kini. Dapatkan Tips, Motivasi & Inspirasi dari Blog saya ini. Dinukilkan khas untuk anda!

Kategori

MOMENTUM INTERNET (1079998-A) © 2021 ALL RIGHTS RESERVED​

No Result
View All Result
  • Utama
  • Kisah Inspirasi
  • Hubungi
  • Tentang Kami

MOMENTUM INTERNET (1079998-A) © 2021 ALL RIGHTS RESERVED​

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Create New Account!

Fill the forms bellow to register

All fields are required. Log In

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In