fbpx

Soalan Ni Boleh Buat Hati Usahawan Berdarah Beb!

 

Kesilapan saya satu ketika dulu ialah saya sibuk nak dapatkan beberapa orang pelanggan yang akan beli produk saya. Lagi saya kejar, lagi jauh pelanggan tu lari, sebab pelanggan tak suka orang datang kat dia & nak jual barang.
Tetapi ada satu ketika tu saya tersentak bila Mentor kejayaan saya bertanya soalan
” Berapa ramai orang kau dah bantu? ” Perghhh…macam tak ramai! Tersentak & rasa terhantuk dengan soalan tu!
bantuorang
Ya ! Berapa ramai orang kita dah tolong.Itu lebih penting!  Tolong di sini bukan bermaksud beri PERCUMA. Dengan produk/servis pun adalah satu pertolongan.
Mereka yang jual tudung bantu wanita menutup aurat, menyelamatkan maruah dan meningkatkan keyakinan diri….
12079148_1063929756990909_3406437616254683272_n
Mereka yang bisnes Umrah membantu orang menunaikan ibadah umrah dengan mudah & mendekatkan diri dengan Maha Pencipta…
image2
.
Mereka yang jual makanan membantu menggembirakan orang lain dengan resepi yang mampu buatkan pelanggan mereka tersenyum gembira…
.
Mereka yang tawarkan perkhidmatan medical card membantu orang lain mendapatkan rawatan di Hospital ternama dengan mudah & menyelamatkan wang mereka dari kebocoran akibat kos rawatan yang semakin tinggi….
.
Amacam? 
Bisnes anda pun membantu ramai orangkan!
.
FORMULA nya lebih ramai anda bantu, lebih ramai pelanggan anda akan dapatkan. Lebih tinggilah jualan anda nanti..
.
Persoalannya, berapa ramai orang anda dah bantu?
Berapa orang tahu produk/servis yang anda tawarkan?
.
Masalahnya ialah kebanyakan usahawan tak menyampaikan dengan berkesan apakah produk/servis yang dapat bantu orang lain. Mereka tak tahu pun kewujudan bisnes anda & apa yang anda boleh bantu mereka.
 .
So cam ner nak buat? Buat MARKETING dengan betul! Ramai orang di Malaysia ni iaitu hampir 21 juta orang akses ke internet setiap hari.
.
Sampaikan mesej anda menggunakan cara ONLINE ni. Misi anda bantu seramai yang boleh, maka makin tinggi juga jualan anda. Anda kena pastikan diorang nampak mesej anda berkali-kali setiap hari.
 .
Itulah yang saya akan ajar kepada anda dalam seminar yang saya adakan khas untuk bantu anda bantu lebih ramai pelanggan anda. Saya akan pastikan ILMU, STRATEGI & SKILL yang saya ajar dapat anda buat serta merta.
.
=======
BONUS KHAS
=======
Nantikan kejutan dari saya di Seminar Roket Emel Cyberjaya di mana buat pertama kalinya saya menjemput seorang tetamu Istimewa yang akan berikan anda aura KEJAYAAN tahap maksimum di hari seminar nanti. 
 
Bukan senang tau saya nak ‘pujuk’ beliau untuk hadir ni!
.
———-
Ramai bertanya masih ada ke seat yang AVAILABLE?
Ya ! Ada ! Tetapi berita sedihnya tak banyak seat yang masih tinggal.
  • SRE CYBERJAYA 10 Sept – 50 seat sahaja
  • SRE Johor Bahru 16 Sept – 70 seat sahaja
  • SRE Borneo Sabah 20 Sept – 8 seat sahaja
Nak belajar ni! Cam ner nak daftar ?
Senang jer nak daftar & yuran sangat2 ekonomi dan insyaAllah akan bantu bisnes anda GROW dengan pantas.
Klik link ni untuk daftar
Warga Sabah daftar sini
.
Jangan tangguh lagi sebab next seminar maybe 2 bulan lagi dari sekarang. Bertindak pantas selamatkan bisnes anda dari biasa-biasa jadi luarbiasa.
.
Jumpa di seminar ya!
 .
Najib Asaddok
Usahawan Internet/Trainer/Penulis
CEO Momentum Internet Sdn Bhd
Blog: www.najibasaddok.com
Insta: www.instagram.com/najibasaddok
Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !