fbpx

Silap Yang Anda Tak Perasan Bila Nak Mulakan Bisnes

Silap Yang Anda Tak Perasan Bila Nak Mulakan Bisnes

Siapa dekat sini baru nak mulakan bisnes, atau dah lama buat bisnes tapi jualan dia stuck atau makin lama makin kurang?

Baik ngaku cepat!! Sebab saya nak bantu, saya tak naklah korang terus buat silap atau korang sendiri tak perasan pun yang korang dah buat silap. 

Tapi, sebelum saya bagi tahu saya nak korang fokus baca sampai habis. Jangan baca jer tapi fahamkan sekali ya sebab saya tak nak korang buat silap berulang kali. Boleh ni?

Okay, point pertama adalah buat separuh jalan. Macam mana tu?? Bila nak mula buat sesuatu tu macam contoh, kita dah buat bisnes kesihatan, bila tengok produk makanan sekarang menjadi sambutan dia terus nak tukar. 

Padahal produk kesihatan tu baru jer dia mula. Haihh, kita jangan tengok orang. Semua produk or servis sekarang sangat-sangat diperlukan. Tapi apa yang menjadikan produk kita keutamaan bila kita target bakal pelanggan yang betul. Faham ke faham ni?

Point yang kedua pula, terlalu fokus banyak benda. Related juga dengan point pertama.

Korang rasa power ke bila boleh buat banyak benda?? Haihh, kalau buat semua tu ada hasil okay la juga..Tapi kalau nak buat semua benda tapi hasil tarak tak ada gunanya. 

Better korang fokus pada satu dulu sampai dah jadi ada hasil boleh boleh buat benda lain. Faham ke faham ni?

Point yang terakhir, masalah korang yang paling berat terlalu fokus pada masalah sampaikan tak cari jalan untuk penyelesaian. 

Kalau korang fokus sangat pada masalah memanglah korang akan stuck, cuba cari jalan penyelesaian barulah masalah tu selesai. 

Kalau tak tahu macam mana nak settlekan? Jom kami bantu dalam Kelas Roket Pemasaran Momentum Gandakan Jualan Online & Capai RM10,000 Pertama di www.naktarikpelanggan.com

Jom ambil peluang belajar selama 2 hari pada 23 & 24 Oktober 2021 untuk selamatkan bisnes anda. Boleh ni?? Tawaran sekarang serendah RM30 sahaja..

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !