fbpx
blog najib asaddok

Siapa Kata Nak Berjaya Mesti Tidur Hotel? Mesti Naik Kereta Mewah Dulu?

Danial anak kelahiran Johor telah buktikan kejayaan yang hadir beliau dapat hari ni bukanlah semudah yang anda sangka kan. Setiap Kejayaan Mesti ada kisah liku-liku dalam hidup, jatuh bangun bangkit! dan berlarinye seorang Bergelar USAHAWAN.

Danial hanya bermula bisnes di rumah dengan modal hanya RM500. Tapi yang menjadi kebanggaan kami di Momentum Internet bila beliau mencapai kejayaan demi kejayaan dalam bisnes beliau bersama partner bisnes Cik Ira.

Rasa nak give up pasti ada!

Struggle beberapa bulan untuk menahan bisnes supaya tidak terus merundum jatuh dan terkubur bukan satu perkara yang mudah. Bukan hanya setakat perkataan yang di ucapkan “Aku Nak Berjaya”.

Beliau sanggup hadir belajar ke program Momentum dengan menaiki bus pada waktu malam dan sampai di Kuala Lumpur pada awal pagi dan terus ke Masjid untuk tidur sekejap berehat sebelum bermula kelas RPM esoknya.

Mandi hanya di bilik air awam sekadar untuk bersihkan diri dan bersedia untuk ke kelas dapatkan Ilmu yang beliau yakin dapat ubah hidup beliau dan keluarga. Hidup ni adalah sentiasa untuk buat KEPUTUSAN.

Keputusan yang salah dalam hidup anda, menyebabkan anda terus dihurungi oleh kegagalan dan anda terus berada dalam kemurungan. Sampai bila nak gagal?

Tapi tidak pada Danial usahawan yang memiliki jenama Mamasado yang keluarkan makanan diet untuk selamatkan wanita dan lelaki yang impikan hidup yang sihat.

Beliau terus raikan kejayaan dengan kenaikan sales dari RM500 bermulanya modal dan terkini jualan tertinggi beliau RM105,237 sebulan. Amacam? Wow kan?

Kejayaan bukan berada bila anda berada dalam keadaan senang, TAPI bila anda ada tekanan yang kuat dan masa tulah lahirnya BERLIAN yang sangat MAHAL dan BERHARGA!

Berkat pengorbanan dan tekanan yang beliau dapat sepanjang menjadi usahawan di bawah bimbingan Tuan Najib Asaddok dan Team Momentum Internet. Bisnes beliau terus meroket dan capai impian satu demi satu.

Adakah anda the Next Danial yang nak kami bantu jadikan Berlian yang BERHARGA TU?

Buat tindakan dengan klik sini —> “SAYA NAK

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !