fbpx

Siapa Kata Lelaki Tak Boleh Jual Produk Kecantikan?

Jom kita baca kisah salah seorang student saya Tuan Muhammad, founder kepada Aydeer yang lebih mesra dikenali sebagai Cik Mad.


Pada awalnya dulu Cik Mad mula dengan takda brand asal ada produk jer terus run. Apa yang membuatkan beliau nak teruskan dengan bisnes disebabkan ibunya. Itulah push factor beliau.


Bisnes pertama Cik Mad adalah jual burger tepi jalan. Waktu itu beliau baru belasan tahun. Yelah dulu kalau nak kerja dekat luar atau pasaraya pun umur kena cukup 18 tahun.


Haa nak ker nak tahu macam mana Cik Mad kenal saya?? Beliau kenal saya dulu dari Youtube.


Hampir semua video soal jawab dalam youtube itu beliau tengok dan buat nota dan amazingnya beliau masih ada lagi nota tersebut. Dari situ beliau start buat apa yang saya ajar dan start pergi program RPM pada tahun 2018.


Kesilapan yang sangat terkesan adalah beliau tak pergi belajar. Sebab sebelum ini beliau rasa dah betul apa yang beliau buat. Sebenarnya bila tak pergi belajar lagi banyak benda beliau buat silap. Beliau rasa nak buat apa-apa planning kena ada ILMU. Bila dah belajar baru sedar salah sendiri.


Sampai beliau cakap kalau “kerja sekadar kerja tak guna”. Sebab apa beliau cakap macam itu?? Yelah, tujuan kita berbisnes ini adalah untuk beri manfaat pada orang lain..


Bila sekarang beliau ikut jer flow yang saya ajar dan advices itu yang buatkan Cik Mad boleh capai break through pada setiap tahun. Dulu pada tahun 2018 beliau capai first million pada bulan Julai dan pada tahun 2019 beliau capai pada bulan Jun. Haa, tahun 2020 ini dalam masa 5 bulan jer beliau dah capai first million. Waktu PKP lah beliau dapat sales giler-giler.


Walaupun baru-baru ni PKP, sales bulan April Cik Mad tetap power, dapat sales RM241,022 dan bulan Mei tahun ini RM315,596.


Dahsyat Ker dahsyat?? Kalau korang masih decide nak berniaga sendiri tanpa guidance boleh ke capai macam Cik Mad?


Dan untuk bulan ini baru 11 hari dalam bulan Jun beliau dapat capai sales RM194,558. Wow!! Baru 11 hari jer kot..


Anda nampak ker nampak dari mana beliau start??


Saya tahu bukan senang nak sustain dalam bisnes. Cik Mad dulu pun stuck pada level RM10,000, RM30,000. Sebab itu saya nak bantu usahawan dekat luar sana berjaya macam student-student saya.


Anda nak mulakan tindakan?? Anda boleh join RPM pada 27 & 28 Jun 2020 ini. Pendaftaran masih lagi dibuka untuk anda. Tinggal berapa hari jer lagi!!


Jom cepat-cepat daftar di website –> www.NakTarikPelanggan.com

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !