fbpx
blog najib asaddok

Sedih Diperlekehkan, Suri Rumah Ini Bangkit Buat RM11,000 Sebulan!

Sedih Diperlekehkan, Suri Rumah Ini Bangkit Buat RM11,000 Sebulan

Ada ke patut orang cakap suri rumah ni kerjanya di dapur je.. Hanya tahu menghabiskan duit suami. Haaa, siapa kata suri rumah tak mampu tambahkan lagi rezeki dalam keluarga? Cuba korang tengok Azyyati Norazmi ni sambil memasak, kemas rumah dan jaga anak pun boleh buat RM11,000 sebulan.

Sedih Diperlekehkan, Suri Rumah Ini Bangkit Buat RM11,000     Sebulan!

Atas sokongan keluarga dan suami, Azyyati berjaya jadi Stokis MommyHana. Kongsinya, “Sebelum buat bisnes ni saya tidak bekerja dan hanya menjadi suri rumah sepenuh masa. Tapi saya ada keinginan yang kuat untuk bantu suami cari duit lebih”.

Struggle dia sebelum bisnes, dalam akaun bank tinggal RM10 je sementara tunggu duit gaji suami yang berbaki lagi seminggu. Allahu, peritnya.. macam mana nak survive waktu tu. Kalau korang berada di tempat Azyyati, apa yang korang rasa?

Sedih Diperlekehkan, Suri Rumah Ini Bangkit Buat RM11,000     Sebulan!

Nasib baik dia cepat buat tindakan untuk join kelas Roket Pemasaran Momentum (RPM) pada bulan November 2020. Dari kelas RPM ni banyak yang dia belajar terutama sekali dari segi copywriting, magic number dan 4 kunci pemasaran. 

Alhamdulillah, lepas buat tindakan yang betul.. Sales yang selama ni stuck selama RM5,000 sebulan terus melonjak naik ke RM11,000 sebulan dan sekarang dah ada 10 orang Ejen. Kira hebat la sambil uruskan rumah boleh buat sales RM11,000 dan handle team. 

Apa yang jadi kalau dulu dia tak buat tindakan? Korang rasa dia boleh ke sampai ke tahap ni? Hasil daripada buat tindakan yang betul sekarang dia dapat merasa duit sendiri, dapat bahagiakan orang tersayang, serta dapat beli hadiah untuk anak dan suami sempena hari jadi.

Sebab tu seribu langkah bermula dengan satu, kalau korang nak jadi macam Azyyati korang kena bertindak sekarang.. Apa kata korang buat tindakan sekarang dengan daftar kelas Roket Pemasaran Momentum (RPM) Edisi Khas Ejen yang akan berlangsung pada 27 Mac 2021. Jangan lepaskan TAWARAN serendah RM10 je! Jom daftar di → www.NakTarikPelanggan.com

Terima kasih jadikan Blog Najib Asaddok sebagai artikel yang anda pilih untuk baca harini.

Kami nak tahu juga maklum balas yang kami perlu improve. Maklum balas dari anda sangat kami hargai.

Jom, isi detail di bawah ni:

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !