Saya Niat Nak Bantu Suami Tapi Tak Sangka Pusing Sampai 360°

muslimah hair sallon

Bila ramai usahawan lihat bisnes ni perkara yang mudah tanpa bimbingan dan ilmu, macam-macam akan terjadi. Dan pelbagai cabaran yang perlu harungi. 

 

Kisah seorang isteri yang nak lihat, nak bantu untuk suami tercinta beliau..

 

Saya nak mudahkan suami dan mudahkan suami daripada hutang. Tapi itu semua pusing 360 darjah bila buka kedai takda orang yang datang. 

 

Saya terkesan bila suami saya terpaksa buat loan untuk mudahkan kerja saya tapi silap saya buat bisnes takda siapa yang datang kedai.. Apa salah saya?! 

 

Niat Pn Adila bukannya nak susahkan si suami tapi beliau berniat untuk bantu suami keluar daripada kawasan “Gelap” iaitu bebas daripada hutang.

 

Beliau sangat struggle untuk kumpulkan duit, nak dapat 2k dalam bisnes yang beliau sedang jalankan sangat lah susah.. 

 

Alhamdulillah, sekarang kehidupuan Pn. Adilla berbeza daripada sebelum ni. Lepas hadir ke program Roket Pemasaran Momentum, beliau sedar dan jelas yang sebenarnya besar potensi untuk sesuatu bisnes. 

 

Tapi di sebabkan gunakan cara 80-an, cara yang lama dalam bisnes ni buatkan beliau sukar untuk grow pada mulanya.. 

 

Balik jer daripada RPM beliau terus gunakan strategi dan ilmu yang beliau dapat untuk bisnes, dan pencapaian yang beliau dapat terus dibawa untuk ke program yang lebih advance. 

 

Selepas join Platinum iaitu membership yang diguide selama setahun, RM10k sangat lah mudah untuk beliau dapat. 

“Dulu hari raya baru dapat pelanggan, tapi sekarang tiap-tiap hari merupakan hari raya” – Pn Adilla.

https://www.youtube.com/watch?v=Z4DZEuXMC60&feature=youtu.be
Sumber Dari Youtube : Najib Asaddok

Anda nak jadi seperti Pn Adilla? Segera klik disini —> “im the next” sempena anda komited dan nak result yang luar biasa ! 

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !