fbpx
blog najib asaddok

Salah Tembak Guna Peluru Boost Bodoh!

Salah Tembak Guna Peluru Boost Bodoh

Hari ni saya nak bawa satu topik dan memang tujuan saya buat ni untuk beri kesedaran terutamanya kepada mindset kita..

Saya pernah beritahu manusia ni hanya akan dapat hasil dalam bentuk sales tetapi sales ni tak akan dapat kalau dia tidak ada tindakan. 

Tindakan hanya datang bila kita ada mindset yang kuat, baru lah mudah nak bertindak. Kalau tidak, manusia ni akan buat juga tindakan tapi biasanya separuh jalan jer..

Sebab tu saya cakap orang yang bijak dia akan mula sesuatu dan dia akan buat benda sampai habis.. Korang dapat sesuatu?

Berapa ramai dekat sini nak tahu kenapa saya kata terlalu ramai orang berniaga tapi salah tembak, salah sasaran menyebabkan dia salah dalam buat tindakan..

Bila kita ada ilmu yang betul dia akan bagi kita mentaliti yang clear. Kenapa saya cakap macam ni? Ramai orang bila berada dalam fasa Covid-19, the main problem dia rasa bisnes tak ada harapan..

Sebenarnya kita sebagai peniaga atau usahawan kena ambil peluang untuk selesaikan masalah pelanggan. PKP tak PKP sentiasa ada masalah dan peluang untuk kita. 

Sepatutnya makin banyak tawaran yang kita boleh tawarkan kepada orang yang kehilangan kerja untuk jadi Stokis, Ejen dan Dropship kita. 

Dalam pasaran kita ada 25 Juta orang yang menggunakan Facebook masalahnya kita tak jelas siapa pelanggan kita yang betul. 

Saya nak explain kenapa ramai yang salah tembak, orang tak nampak bisnes kita sebab tekan butang boost post..

Banyak yang saya nak share dengan korang, nak ke nak saya explain lebih lagi? Jom tonton video yang saya berikan ni sampai habis.. Jom!

Saya nak tanya korang sampai bila nak struggle buat macam-macam tapi tak nampak hasil. Tak tahu mana satu yang betul kena buat dalam bisnes..

Jadi saya dan Team Momentum nak jemput korang untuk join kelas Roket Pemasaran Momentum Strategi FB Ads Capai RM10,000 Pertama yang akan berlangsung pada 21 & 22 Ogos 2021 (Sabtu & Ahad) di —> www.NakTarikPelanggan.com

Terima kasih jadikan Blog Najib Asaddok sebagai artikel yang anda pilih untuk baca harini.

Kami nak tahu juga maklum balas yang kami perlu improve. Maklum balas dari anda sangat kami hargai.

Jom, isi detail di bawah ni:

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !