fbpx
blog najib asaddok

Meh Saya Cerita Siapa Najib Asaddok..

Meh Saya Cerita Siapa Najib Asaddok

Mesti ramai nak tahu siapa sebenarnya Najib Asaddok ni kan? Jadi hari ni saya nak share la dengan korang semua macam mana saya kenal Najib Asaddok. Ready ke ready ni?

Detik perkenalan saya dengan suami saya dulu bermula daripada MRSM dan apa yang saya nampak beliau seorang yang sangat pendiam, rajin dan baik. Kalau korang nak tahu sampai sekarang itu lah Najib Asaddok yang saya kenal dari dulu sampai sekarang.

Saya pegang pada Allah tak akan mengubah nasib seseorang itu kalau orang tu tak nak mengubah nasibnya sendiri.. Maksudnya apa? Allah suruh usaha.

Dulu hidup saya tak ada la senang mana tapi saya nampak suami saya ni bekerja keras, dia rajin belajar dan pergi kelas sebab tu Allah bagi apa yang dia layak.

Masa kelahiran anak sulung dulu saya tak ada duit sehingga terpaksa buat pinjaman. Alhamdulillah dapat lah RM5,000 dan beri pada suami saya untuk uruskan. 

Macam-macam yang dia beli jamu, ikan, barang keperluan baby dan sejak itu hadir satu bisikan dalam diri suami saya untuk dia berubah sebab nak beri yang terbaik untuk anak.

Banyak lagi yang saya nak share dengan korang tentang siapa Najib Asaddok. Kalau nak tahu lebih lagi jom tonton video yang saya berikan ni sampai habis..

Saya dan Team Momentum bersolidariti nak bantu peniaga yang terkesan ketika PKP dan lockdown. Boleh ke beri peluang pada diri korang kali ni untuk saya bantu. Jom dapatkan link kelas dan maklumat lanjut di www.TelegramNajib.com

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !