Salah Najib Asaddok Sebab Dia Lah Punca Saya Dapat RM800k !


Setiap usahawan ada struggle yang berbeza. Ada yang giveup terlalu awal, ada yang tak pernah untuk giveup awal.


Tapi kebanyakkan usahawan ni mereka ada ego iaitu taknak pergi belajar. Dan itu lah yang terjadi pada kisah Tn Azhari Founder kepada Energia.


Sebelum ni, Tn Azhari dah pun kenal Tn Najib Asaddok melalui platform yang di panggil Facebook Live.


Kisah beliau bermula macam ni…


Pada masa yang sama semasa saya tonton video live daripada Tn Najib Asaddok, saya juga buat live.. Nak bandingkan mata yang tonton tu memang agak ketara.


Yang buatkan saya terkejut semasa saya buat live ada 8 orang yang tonton, dan salah seorang daripadanya personal message dan terus datang berjumpa saya untuk ambil barang 1 kontena yang bernilai RM50k secara cash!


Bermacam-macam perasaan yang campur dalam diri saya waktu tu.


Memang terbukti berkesan cara yang Tn Najib Asaddok ajarkan secara live..


Ini merupakan titik perubahan Tn. Azhari untuk cuba hadir ke program Tn Najib. Pencapaian beliau dapat itu buatkan beliau pergi ke program.


Tapi apakan daya, biawak dalam kepala masih besar beb ! Semasa Tn Azhari berada dalam program yang dianjurkan, waktu tengahari beliau cabut lari dan jumpa rakan untuk bermain “Golf”.


Walaupun hanya belajar separuh hari waktu program, beliau praktikkan dan alhamdulillah nampak hasil !


Disebabkan perkara ni, beliau turunkan serendah-rendah ego untuk hadir sekali lagi untuk belajar dan upgrade diri.


Alhamdulillah, selepas beliau buat keputusan untuk join Ultimate Circle ni pencapaian beliau meningkat secara drastik dan terima jualan lebih RM820k


Amacam, walaupun ego tinggi & skeptikal pada asalnya tapi sekarang beliau dah jadi seorang yang berjaya.


Orang kata “Nak seribu daya taknak seribu dalih”


Alhamdulillah, kini beliau dah mempunyai team dan ramai orang yang perlu untuk beliau bantu.


Amacam, bermula daripada kosong jer tapi sekarang dah dapat hasil yang luar biasa..

https://www.youtube.com/watch?v=7XGnKClHSaE&feature=youtu.be
Sumber Dari Youtube : Najib Asaddok


Nak ke nak kalau anda juga dibantu, dipaksa untuk naikkan sales. Sanggup? Ke anda dah selesa dengan keadaan sekarang..


Kalau anda betul-betul komited untuk buat bisnes jadi huru hara, segera anda boleh klik di sini untuk mula buat tindakan dengan dapatkan video yang nilainya RM999 tapi kami beri secara PERCUMA –> “Nak dibantu”.

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !