fbpx
blog najib asaddok

Ramai Peniaga Struggle Bila Sales Drop. Apa Nak Buat?

Ramai Peniaga Struggle Bila Sales Drop. Apa Nak Buat?

Hari ni saya nak share cabaran tahun 2022 memang sangat berbeza. Kalau bandingkan dengan cabaran PKP kita tahun 2020 kita struggle tak boleh nak keluar dan jalankan bisnes seperti biasa..

Tapi sekarang pula dah habis PKP, cabarannya berbeza bila sales drop, Ejen dah mula tak restock dan tak order barang. Ada yang cakap Ejen tak buat bisnes dan start kerja. Siapa setuju dengan apa yang saya cakap ni?

Ditambah pula lepas PKP, harga barang naik mencanak contohnya harga ayam dari RM6 naik ke RM10. Fuh mencabar beb, sayur sawi pun naik harga. Harga besi dan minyak pun sama naik. 

Jadi apakah perkara yang kita nak kena buat dan nak kena perhatikan supaya kita semua boleh lalu cabaran tu.. Siapa ready?

Hidup kalau tak ada tekanan dan cabaran tak ada la ganjaran yang besar. Saya percaya dengan adanya cabaran lah yang menjadikan seseorang STRONG untuk capai matlamat

Kita ni kalau setakat lari dan jalan ikut kita punya mood, tak tahu berapa minit sampai.. Berbeza dengan jiran keluarkan anjing yang garang kejar kita, korang rasa berapa laju saya lari?

Sudah tentu saya akan pecah rekod lari olimpik sebab kita TERTEKAN bukannya stress sebab kerja dalam keadaan STRESS dan PRESSURE tu berbeza. Apa yang kita kena wujudkan dalam circle kita adalah PRESSURE. 

Sama la macam kita masak nasi ada pressure baru dia masak. Dapat sesuatu? Jom saya teruskan share dalam video ni..

Saya dan Team Momentum serius nak bantu anda naikkan jualan bisnes. Jom dapatkan info dan maklumat lanjut mengenai bisnes online serta cara yang betul untuk tarik ramai pelanggan di www.TelegramNajib.com

Terima kasih jadikan Blog Najib Asaddok sebagai artikel yang anda pilih untuk baca harini.

Kami nak tahu juga maklum balas yang kami perlu improve. Maklum balas dari anda sangat kami hargai.

Jom, isi detail di bawah ni:

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !