fbpx
blog najib asaddok

RAMAI MULA MENGATA KELAS RPM SERINGGIT? WHY?

Saya bersyukur pada sesi kelas Roket Pemasaran Momentum yang lepas seramai 4,000 usahawan telah berjaya hadir dengan kos RM1 sahaja. Ya! RM1 ! Pada mulanya ramai juga yang anggap ini hanya kelas asas atau pengenalan sahaja, tetapi malangnya ia tidak berlaku.

Saya mengajar ilmu yang advance dan latest update dalam strategi pemasaran online 2019. Ada yang sales mereka dari RM500 naik ke RM5000 lepas pulang dari sesi RPM2019 ni.

Bayangkan ya berapa banyak lagi kesilapan anda akan lakukan dalam bisnes dan pemasaran dan setiap kesilapan tu akan MELEBUR kan banyak lagi wang anda hari demi hari. Masalah hutang pun tak selesai takkan anda nak tambah lagi dengan duit keluar ‘pergi tak kembali’.

Ada yang tanya saya adakah Tuan Najib dah pokai sangat sampai buat kelas RM1? Saya tercengang…. Jika saya pokai sepatutnya saya kenakan yuran lebih tinggi, bukan seringgit. Kan…

Tetapi saya nak bantu Usahawan yang hampir pokai sebab silap teknik selama ni dan untuk usahawan yang nak elakkan jadi pokai jika masih tak onlinekan bisnes mereka. Itulah tujuan saya. 

Bukan sekadar saya berikan ilmu dan teknik, saya berikan hampir 2,000 buah buku terbaru saya semasa event lepas untuk dibawa pulang sebagai panduan. Amacam?

Anda nampak ke nampak wajah mereka yang jelas nampak jalan mereka sebenarnya boleh capai banyak KEJAYAAN tahun ini dengan ILMU, Guru dan strategi yang berkesan dalam pemasaran.

Apalah sangat dengan RM1, adakah tinggi risikonya? Tidak! Tetapi anda yang berisiko bila anda masih tak tahu tentang cara pemasaran online yang berkesan supaya anda tak ketinggalan. Anda sendiri boleh lihat betapa ramainya anak murid saya yang dah capai hasil, capai RM1 juta pertama mereka.

( Seat Flex & VIP mereka dapat duduk di hadapan sekali untuk dekat dengan saya serta lebih fokus dalam sesi kelas ni nanti. Anda ada pilihan untuk upgrade seat anda ketika mendaftar nanti )

Jom apakata anda buat PERUBAHAN dalam hidup anda! Jangan biarkan sesetengah orang terus memperkecilkan kemampuan anda. Jangan sampai mereka membawang, dah bertahun berniaga tapi takder hasil, habuk pun takda. Malu beb!

Ini info untuk anda tahu anda dah sah mendaftar

1. Anda perlu ke web –> www.50kusahawan.com

2. Cara mendaftar sangat mudah , amik masa 1 minit pasti dah siap daftar. Jika tak pasti rujuk video yang team saya sediakan ni. Klik jer pada video, pasti akan membantu anda.

3. Masa daftar ni anda belum kena bayar apa-apa lagi. Hanya daftar secara PERCUMA. Masa kelas nanti baru bawa RM1 tau! Daftar sekali 3 orang rakan-rakan anda sekali.

4. Selesai mendaftar, buka emel anda akan dapat tiket sebagai tanda pendaftaran anda diterima. Apa-apa masalah atau cabaran, sila emel atau inbox di FB Najib Asaddok ya!

Ok itu sahaja info yang saya nak share pada anda hari ni. Ingat! Tiada siapa mampu bantu kita buat keputusa untuk berjaya melainkan diri kita sendiri. Anda tak perlu percayakan saya untuk berjaya, tapi anda kena percaya dengan diri anda sendiri dahulu. Saya doakan kejayaan anda!

Jumpa nanti!

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !