fbpx
blog najib asaddok

JENIS VIDEO YANG BOLEH DIHASILKAN UNTUK JANA SALES

TAK TAHU NAK BUAT VIDEO APA UNTUK PAGE ANDA?

Kadang-kadang usahawan terlalu risau kalau buat video marketing, kena ada rakaman yang cantik, peralatan yang canggih-canggih dan paling ketara, mesti pandai bercakap dengan sempurna, ada gaya ‘Subang Jaya’..

Eh, tak perlu macam tu. Yang penting bila nak buat video, anda tahu nak cakap apa, tahu nak tunjukkan apa, dan tahu apa point / mesej yang nak disampaikan.

Video tak perlu complicated tapi kena ada sedikit kreativiti. Ala, untuk permulaan kalau cakap sorang-sorang pun takpe. Yang penting anda engage dengan pelanggan anda, engage dengan prospek, engage dengan audience supaya bisnes anda tu hidup.

So, kat sini ada JENIS VIDEO YANG ANDA BOLEH HASILKAN UNTUK JANA SALES.

Point-point ni sangat simple, sangat praktikal hingga yang noobies kobis pun boleh buat.

Tak kisah kalau mengiggil depan video handset. Yang penting sempoi, anda ada effort nak bercakap dengan audience. Orang boleh tahu anda berusaha nak sampaikan content, itu lebih penting.

Kalau tak mula hari ni, bila lagi nak mula?

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !