fbpx
blog najib asaddok

Suri Rumah Kerah Diri Buat Sales 5 Angka Sebulan Untuk Ringankan Beban Suami

Puan Ayu Masnadia

Tak ada yang lebih berharga selain kasih seorang ibu.. Betul tak? 80% wanita sanggup berhenti kerja sebab nak urus rumah tangga, besarkan anak-anak. Walaupun kerja gaji dah besar, dah pegang jawatan tinggi tapi bila bangkit isu keluarga mesti kita akan pilih keluarga berbanding kerjaya. 

Ini lah yang terjadi pada Puan Ayu Masnadia binti Yeop yang kini menetap di Shah Alam. Dia ni dulu bekerja di sektor perbankan ternama selama 4 tahun tapi dia nekad menceburi bidang bisnes selepas melahirkan anak kembar. Bekerja sebagai pegawai bank ini nampak macam best, ternama dan membanggakan kan? tapi bagi Puan Ayu, apa yang mengecewakannya bila dia perlu keluar awal pagi dan balik lewat malam sehingga lah dia nekad untuk berhenti walaupun pendapatannya dah RM3,500 sebulan.

“Dapat anak kembar ni adalah satu anugerah.. jadi saya tak nak menyesal di kemudian hari sebab struggle nak jaga anak kembar ni bukan mudah..” Itu antara sebab Puan Ayu mengambil keputusan meletakkan jawatan sebagai pegawai bank kemudian membuka bisnes sendiri – RayThifal AQ. Bagi Puan Ayu, dia percaya rezeki itu ada di mana-mana.

Bayangkan bisnes sebagai Founder dan dalam masa yang sama perlu uruskan rumah tangga dan anak-anak. Memang penat, tak menang tangan sehingga bisnes yang dijalankan pun tak ke mana.  Tapi.. segalanya berubah 360° apabila Puan Ayu ubah tindakannya dalam bisnes, kalau dulu berniaga ibarat mengisi masa lapang tapi kini Puan Ayu nekad untuk lebih serious.

Alhamdulillah, selepas join kelas Tuan Najib Asaddok.. Puan Ayu tidak melengahkan masa untuk terus join Platinum dan kini dia dah upgrade ke circle Ultimate Plus. Nak ke nak kalau saya share lebih banyak lagi pasal Puan Ayu ni?

Hasil daripada tindakan yang betul Puan Ayu berjaya konsisten buat sales RM80,000 sebulan. Walaupun dalam tempoh Perintah Kawalan Pergerakan (PKP), tapi sales tetap maintain. Kalau kita fikir balik siapa je nak beli baju kanak-kanak time PKP ni, orang lebih banyak menyimpan duit. Betul ke betul?

Tapi Puan Ayu berjaya buktikan suri rumah sepenuh masa pun boleh bisnes, asalkan kita ada kemahuan yang tinggi untuk berjaya. Dia hanya jual baju kanak-kanak jer tapi boleh pecahkan sales RM80,000 sebulan. Anda tak rasa terbakar ke?

Alhamdulillah, saya dan Team Momentum turut berbangga dan tumpang gembira di atas pencapaian Puan Ayu.. Selain itu, dalam sesi Ultimate Personal Coaching dah banyak kisah dan pencapaian yang saya dengar. Dalam masa yang sama saya juga bantu untuk memberi jalan penyelesaian kepada masalah mereka dan insyaAllah dengan izin Allah, mudah-mudahan mereka dapat buat tindakan segera dan capai lebih banyak kejayaan dalam bisnes.

Haa, Siapa dekat sini suri rumah yang jalankan bisnes. Nak ke nak kalau kami bantu anda dapat result macam Puan Ayu atau mungkin lebih lagi. Sampai bila anda nak harapkan duit suami untuk perbelanjaan rumah dan anak-anak? Siapa cakap suri rumah tak boleh berjaya? Ini lah masa isteri kena bangkit dan bantu meringankan beban suami. Baru lah rumah tangga lebih bahagia.

Apa yang penting buat jer dan bagi diri anda peluang untuk rebut tawaran tiket RM10 bagi Kelas Roket Pemasaran Momentum (RPM) Edisi Capai RM10,000 Pertama yang akan dilancarkan pada 10 November 2020 ni. Tak lama je lagi. Tunggu tau. 

Dah tak lama lagi ni.. Jom segera masuk waiting list kami di –> www.naktarikpelanggan.com

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !