fbpx
blog najib asaddok

People make more money from somebody, NOT Everybody [Updated]

99% saya lihat Usahawan ni selalu salah pelanggan. Akibat dia apa jer kempen dia buat orang tu tak tertarik langsung. Diorang PM, anda REPLY tapi senyap sebab dia bukan pelanggan yang betul. Diorang tak perlukan pun produk / servis anda. Ayat yang anda tulis pun anda tak tau nak tujukan pada siapa.. amacam? Kena tahu tau SIAPA Pelanggan sebenar kita…

Pepatah omputih cakap, ‘’People make more money from somebody, NOT Everybody’’

Sebab tu, nak tarik pelanggan yang betul, anda mesti faham dan tahu nak tulis copywriting yang betul. Copywriting akan menarik orang yang ada betul-betul berminat dan ingin dapatkan produk / servis dari kita.

Copywriting juga akan tentukan siapa yang wajar dapatkan, dan siapa yang tak perlu. Jadi, melalui copywriting kita boleh tapis siap-siap siapa yang kita nak.

Bisnes yang tak tahu nak tulis Copywriting apa, anda sebenarnya sedang menguburkan bisnes anda menjelang tahun 2019. Anda akan ada masalah nak tarik perhatian pelanggan, anda akan ada masalah nak buat closing, anda akan ada masalah nak buat sales banyak bulan demi bulan. Akhirnya tahun 2019 anda berlalu pergi begitu sahaja tanpa apa-apa pun pencapaian baru.

So, penting ke penting anda dapa tahu kemahiran Copywriting ni dengan lebih jelas dan padu?

Lepas ni, anda tak perlu lagi risau kalau anda reply PM dan terus senyap. Tapi sebaliknya mereka pula akan tanya macam-macam perkara hingga tak sabar nak dapatkan produk dari anda.

Jadi, sekarang ni anda nak tahu ilmu Copywriting dengan lebih lanjut, lebih padu dan power? Dah rasa pentingnya Copywriting untuk lengkapkan proses marketing dan sales?

Segala persoalan anda tentang copywriting boleh terjawab bila anda menghadiri ke Roket Pemasaran Momentum yang menjadi sebahagian dari Formula Online Rocket Marketing yang bakal berlangsung tak lama lagi.

Info lanjut program, anda boleh klik

—> www.50kusahawan.com

Pastikan anda selesaikan isu Copywritng dalam bisnes anda. Menjelang tahun 2019, anda akan ketinggalan jauh sekiranya anda tak solve isu ini.

Terima kasih jadikan Blog Najib Asaddok sebagai artikel yang anda pilih untuk baca harini.

Kami nak tahu juga maklum balas yang kami perlu improve. Maklum balas dari anda sangat kami hargai.

Jom, isi detail di bawah ni:

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !