fbpx
blog najib asaddok

Peninglah Bisnes Ni Macam-Macam Nak Fikir…

Peninglah Bisnes Ni Macam-Macam Nak Kena Fikir

Ada ke korang kenal peniaga yang selalu mengadu “Pening lah hari ni tak tahu nak buat apa, pening nak fikir…”

Mengikut pengalaman saya sendiri, dulu mungkin cara saya berfikir tentang bisnes dan belajar ni lain tetapi semakin lama kita perbetulkan cara berfikir insyaAllah Allah akan mudahkan segala urusan. 

Rasulullah saw bersabda ada masa yang kita kena menyendiri untuk beristighfar, selawat supaya kita lebih connected dengan Allah swt. 

Contoh macam hari ni kita connect dengan wifi rumah sebab tu saya dapat bercakap dan communicate dengan korang semua tetapi bila kita tak dapat communicate dengan baik, kita akan buat keputusan yang akan banyak silap berlaku.

Mungkin lepas ni juga korang boleh share dengan saya apa masalah korang dalam berfikir. Dulu saya mana terus pandai online, terkebil-kebil je dulu…

Sebab tu hari ni saya nak tunjuk jalan macam mana cara berfikir, contohnya kita belajar ni untuk keredhaan Allah swt atau mungkin kita kena belajar 2 hingga 3 kali baru boleh faham.

Setiap orang ada kekurangan iaitu slow learner tetapi Allah swt dalam masa yang sama bagi rezeki pada kita sama macam orang lain sekiranya kita konsisten berusaha.

Korang dapat sesuatu? Saya suka guna beberapa perkataan iaitu keep. Kenapa? Sebab keep ni saya boleh guna dalam keep moving, keep fasting, keep saving, keep fighting, keep calm dan banyak kali..

Ada banyak lagi yang saya nak share, korang ready ke ready ni? Apa kata tonton video Sarapan Minda Momentum yang saya berikan ni sampai habis.. Jom!

Saya dan Team Momentum bersolidariti untuk bantu ramai peniaga naikkan sales ketika PKP kali ni. Saya nak jemput korang join kelas Roket Pemasaran Momentum (RPM) Strategi FB Ads Capai RM10,000 Pertama yang bakal berlangsung tak lama lagi pada 21 & 22 Ogos 2021.

Boleh segera daftar di —> www.NakTarikPelanggan.com

Terima kasih jadikan Blog Najib Asaddok sebagai artikel yang anda pilih untuk baca harini.

Kami nak tahu juga maklum balas yang kami perlu improve. Maklum balas dari anda sangat kami hargai.

Jom, isi detail di bawah ni:

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !