fbpx
blog najib asaddok

Peluang Bisnes Kerajaan Dengan Cara Bersih?

Peluang Bisnes Kerajaan

Salam Hormat 

Peluang Bisnes Kerajaan? Dalam post ni saya cuma nak anda berikan PERHATIAN Khas! Peluang untuk anda buat duit dari Bisnes Kerajaan. Tapi tunggu dulu…. ia bukan lah bisnes kerajaan yang

  • Memerlukan anda ada kabel
  • Perlu jadi Kroni tertentu
  • Perlu melobi
  • Perlu modal besar
  • Terlibat dengan pelbagai taktik kotor

Ya bila bercerita tentang bisnes kerajaan kita tak lari dari perspektif yang saya lontarkan di atas. Walaubagaimanapun sebenarnya ada satu ruang yang ‘BEBAS’ dari perkara tersebut…

Fuhh memang lega kalau dapat lari dari semua perkara kotor…

Lihat testimoni di bawah ni….

Peluang Bisnes Kerajaan

 Seorang sahabat saya, seorang usahawan saudara Haryzat Zulzahary baru jer mendedahkan satu peluang untuk anda berbisnes kerajaan dengan cara yang bersih malah ia cuma

  • Perniagaan berkos rendah & minima
  • Tak perlu simpan stok
  • Boleh mulakan operasi dari rumah
  • Tak perlu pekerja
  • Boleh buat part time
  • Boleh mula tanpa modal, ada agensi boleh bantu
  • Untung sehingga 30%-100%
  • Risiko rendah & selamat

 Memang bukan senang nak dapat projek atau tender dari kerajaan ni apalagi bila kita guna cara bersihkan… Bagaimana kalau saya kata sahabat saya ni boleh dapat projek kerajaan tidak putus-putus macam seolah-olah  memukau agensi kerajaan dengan cara bersih.

Anda baca ni betul-betul… sahabat saya ni mempunyai satu ilmu di mana dengannya InsyAllah akan dapat memudahkan sesiapa mendapat projek dari kerajaan – tanpa putus setiap bulan! 

Bukan sahaja ilmu mendapatkan projek bahkan bagaimana cara bermula yang betul dan juga berurusniaga tanpa mengeluarkan duit satu sen pun dari poket anda.

Dan beliau  bukan cakap kosong tetapi benar-benar bermaksudkannya. Untuk makluman beliau sudah terlibat dalam perniagaan pembekalan kerajaan ini sudah melebihi 3 tahun.

Beliau telah membekalkan hampir apa sahaja kepada kerajaan baik dari barang seperti alas meja sehinggalah kepada perkhidmatan pakar. Dan beliau  telah menyedut lebih RM 0.5 juta dari akaun kerajaan hanya dalam masa 18 bulan dari 14 agensi kerajaan yang berbeza melalui teknik marketing yang magika.

 Orang kata cakap jer memang senang, apakata saya tunjukkan kepada anda bukti beliau dah menjana ribuan ringgit dari projek yang beliau dapat.

Lihat ni

Screen Shot 2014-11-03 at 3.04.31 PM

Screen Shot 2014-11-03 at 3.05.59 PM

Mahukah anda melakukan bisnes dengan kerajaan ini dan cuba untuk terpaksa memiliki lebih banyak income?

Jika anda bersedia dan setuju, maka izinkan saya kongsikan peluang dan ilmu RAHSIA BISNES KERAJAAN dalam satu panduan khas yang disediakan sahabat saya ni sebab ramai yang dah miliki panduan beliau ni dah pun dapat projek bisnes kerajaan. 

Cer tengok ni

Screenshot 2014-11-03 14.51.22 Peluang Bisnes Kerajaan

Saya nak kongsikan kepada anda satu panduan khas untuk memulakan Bisnes Kerajaan.

Screenshot 2014-11-03 14.32.32

Dalam panduan ni anda akan didedahkan dengan info ni

  • Pengenalan Bisnes Kerajaan
  • Merancang Bisnes Tanpa Kabel
  • 8 Blueprint Kejayaan Bisnes Kerajaan
  • Format SECRET untuk penulisan surat cadangan atau proposal
  • Membida Perolehan Gaya PAKAR

Untuk makluman hanya tinggal 127 unit sahaja panduan ini dan ia sememangnya TERHAD supaya tidak ramai pesaing anda yang wujud. Selepas tu jualan nya akan DITUTUP!

 Dapatkan panduan Bisnes Kerajaan sekarang pada kos yang sangat berpatutan malah mampu memberi anda pulangan lumayan. 

Dapatkan sekarang! Klik button  ini untuk buat tempahan.

Semoga anda akan berjaya dalam Bisnes Kerajaan ni dengan bimbingan Usahawan Kerajaan sebenar!

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !