fbpx
blog najib asaddok

Pak Tam Tunggu 10 Tahun Baru Nak Start Online

“Kalau rasa diri kita dah bagus sebenarnya silap, Pak Tam tunggu 10 Tahun baru nak Start Online”

Yup! Pak Tam pesan jangan jadi macam Pak Tam sebab terlambat buat keputusan. Tapi Masih tak terlambat sebab sekarang Restoran Pak Tam Sri Corner di Batu Cave miliknya jadi huru hara.

Team Pak Tam sekarang tak menang tangan layan pelanggan. Dulu hanya pelanggan yang sedia ada sahaja datang, tapi bila dah onlinekan bisnes ini, ramai orang yang dari jauh datang ke restoran beliau.

Rasa yakin dengan ilmu online ni makin kuat sebab belajar dengan Tuan Najib Asaddok. Trafik orang datang ke kedai meningkat dari jumlah sebelum ni. Tak caya? Pergilah kedai Pak Tam..

Tapi sebelum ni tak macam tu, pelanggan yang datang hanya pelanggan sama dan kurang pelanggan baru. Ilmu online memang tak ada orang yang ajar Pak Tam. Pak Tam hanya buat marketing secara ‘tradisional’ & biasa- biasa sahaja.

“Alhamdulillah Pak Tam berjumpa orang yang betul untuk belajar ilmu online marketing. Pak Tam rasa mudah faham dan jelas penerangan Tuan Najib Asaddok dalam class tentang online marketing.”

Jadi anda rasa Orang Macam Pak Tam pun boleh capai Impian dan roketkan sales dalam Bisnes beliau yang menjadi pilihan dalam rancangan popular Jalan-Jalan Cari Makan, anda bila lagi?

Terima kasih jadikan Blog Najib Asaddok sebagai artikel yang anda pilih untuk baca harini.

Kami nak tahu juga maklum balas yang kami perlu improve. Maklum balas dari anda sangat kami hargai.

Jom, isi detail di bawah ni:

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !