fbpx
blog najib asaddok

Nak Tahu Rahsia Bisnes Tn. Azahari Meroket Hingga 200%-300%?

Saya nak berkongsi dengan anda salah seorang student saya yang follow saya bermula dari awal dalam Kelas Roket Pemasaran Momentum.

Tn Azahari Abdullah merupakan owner kepada E Online Cooking Academy yang fokus mengajar memasak melalui online.

Dulu bisnes beliau sangat biasa-biasa. Online yang beliau ada sekadar gitu-gitu jer dan bilangan followers yang ada pun krik-krik, tak tahu nak tarik followers.

Waktu itu sales sekadar ada dan stuck tak boleh pergi jauh. Macam-macam cara guna, macam-macam teknik guna nak tarik lgi sales masuk tapi tak berkesan.

Bosan dan geram dengan keadaan bisnes yang tak boleh nak meroket, akhirnya Tn. Azahari Abdullah terpanggil untuk join Kelas Roket Pemasaran Momentum (RPM).

Dari situ beliau dapat banyak perkara terutamanya pada Formula Online Rocket Marketing oleh Tn. Najib Asaddok yang beliau rasakan mampu ubah keadaan bisnes beliau.

Banyak perubahan berlaku setelah join Kelas RPM, Page beliau makin bertambah followers, makin ramai orang mula berinteraksi dan mula berminat.

Kalau dulu, nak dapat 5 PM masuk dalam inbox pun payah giler, tapi sekarang PM masuk konsisten setiap hari. Bukan setakat PM, terpaksa closing 150 orang untuk belajar secara online salah satu menu yang Tn. Azahari mahir.


Sekarang ni dah mula orang menegur Tn Azahari, bukan lagi dari student-student online beliau. Saya yakin kalau beliau konsisten ikut Formula Online Rocket Marketing, beliau mampu jadi selebriti chef dalam online.


Bila sebut perubahan, kalau tak disebutkan berapa sales, memang tak sah sebab itu tujuan utama kenapa orang nak berniaga, nak berbisnes. Sebabnya orang nak bisnes dia boleh grow, boleh tarik ramai pelanggan, boleh ada ramai pelanggan setia.

Tahun lepas, Januari 2018 Tn. Azahari hanya mampu capai RM35,000 tapi Januari 2019 beliau dah capai RM39,000. Bulan Februari 2018 beliau hanya mampu capai RM20,000 sebulan tapi Februari 2019 beliau dah capai RM79,000. Bulan Mac 2018 sekadar RM31,000 tapi bulan Mac 2019 beliau berjaya capai RM67,000.

Amacam sekarang. Anda masih lagi tak percaya bisnes anda boleh grow dashyat sebegini?

Kelas RPM bukan kelas biasa-biasa, bukan kelas basic hanya kerana ianya hanya RM1. Tapi apa yang dikongsikan dalam RPM sangat bernilai untuk bisnes anda, untuk owner bisnes yang nak grow bisnes dia.

Saya sangat serius nak bantu anda, tapi sayangnya tak ramai sanggup bantu diri sendiri. Ada yang lebih mudah percaya benda negatif berbanding datang dan hadir untuk anda dengar sendiri.

Sebab yang untungnya adalah anda, anda labur hanya RM1 tapi boleh dapat pulangan sejauh mana tindakan anda dengan ILMU.

Tn. Azahari dulu pun tak percayakan saya tapi beliau datang juga semata-mata nak ambil ILMU yang betul dan baik untuk bisnes. Beliau pun tak sangka boleh meroket sampai RM79,000 sebulan, RM67,000 sebulan.

Anda tak nak bisnes anda ada peningkatan macam tu? Masih nak layan ragu-ragu?

Saya sangat serius untuk bantu pada usahawan yang serius nak ubah hidup dan bisnesnya. Anda dah bersedia?

Anda kena SEGERA klik www.NakTarikPelanggan.com untuk dapatkan info lanjut dan tempat anda dalam Roket Pemasaran Momentum 2019.

Masa sedang berjalan dan saya tak tahu kalau penyertaan ini akan ditutup seandainya dah cukup kuota. Keputusan bijak adalah pilihan anda.

InsyaAllah, sekiranya anda serius, kita akan bertemu nanti dalam Kelas RPM. Jumpa nanti ya..

Terima kasih jadikan Blog Najib Asaddok sebagai artikel yang anda pilih untuk baca harini.

Kami nak tahu juga maklum balas yang kami perlu improve. Maklum balas dari anda sangat kami hargai.

Jom, isi detail di bawah ni:

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !