Memang Salah Sendiri Kalau Bisnes Tak Menjadi…Kenapa?

Salam 

Kenapa ramai buat bisnes tapi tak menjadi? Sales masih biasa-biasa..Ada yang masih belum untung.. Nak buat pemasaran offline kos makin tinggi. Ada juga yang sebenarnya tak buat pun kerja pemasaran.. lagilah merbahaya bisnes mereka..

Macam mana nak dapat UNTUNG ?

 

Bisnes kena tarik pelanggan…

Apa bisnes pun yang anda buat kena tahu skill tarik pelanggan untuk tengok produk anda. Ramai yang buat bisnes tak buat apa-apa. Kos pemasaran pun tak nak keluar. Sama macam pancing ikan tak nak guna umpan.

Anda kena tahu cara untuk menarik pelanggan tengok produk anda, pergi ke page anda atau tarik mereka ke kedai anda terus.. Baru ada potensi mereka buat pembelian.

Upgrade skill pemasaran anda..

Zaman ni adalah zaman media sosial. Kebanyakan bakal pelanggan anda ada di sana. Sebab tu pelajari skill bagaimana nak tarik mereka guna facebook ads. Cara ni sangat cepat untuk buat sales. 

Download panduan ni kalau belum dapatkan..saya boleh kata panduan ni lengkap tentang FesbukAds Marketing langkah demi langkah

Trafik-Fbpemasaranfacebook

www.roketemel.com/fb

Ramai student saya yang lepas seminar dah mula buat sales gila-gila..Ada yang dah jejak sales RM10,000 sehari. Ada yang buat RM3juta dalam masa 4 bulan.

Yang jual jubah asalnya sales RM500 sebulan dah buat sales RM24,000 bulan puasa yang lepas..

Tapi nak buat ni kena ada ILMU dulu, kalau tak pelaburan anda akan jadi ‘peleburan’. Setiap strategi anda kena fahamkan dan itu yang saya akan kongsikan dalam Seminar Roket Emel.

Facebook & Email jer tak cukup?

Ada satu lagi elemen penting dalam pemasaran yang biasa usahawan tak ambil peduli. Lepas tu buat iklan kat fb tapi sales tak naik jugak. Kenapa?

copywriting-najibasaddok

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !