fbpx
blog najib asaddok

Macam Mana Nak Ada Duit Banyak?

Nak Ada Duit Banyak

Assalamualaikum wbt dan selamat sejahtera kepada anda semua, saya nak share sikit dalam hidup ni macam mana kita buat sesuatu macam itu lah kita akan buat semua benda.

Kalau perangai kita ni suka bertangguh, insyaAllah dalam bisnes pun dia akan perkara yang sama, tetap tak ada dalam hidup, pokai, koyak, hutang berlambak, hidup penuh dengan tekanan, stress sebab tak nak ubah atau tak nak ubah cara.

Mungkin kita sibuk complain cakap kenapa aku ni tak banyak duit, kenapa aku berniaga ni susah tak macam orang lain. Kita mungkin melihat orang yang berjaya, “dia kaya dan banyak duit. Eh aku nak juga”

Tetapi tak ramai nak follow apa yang mereka ni buat, apa amalan dan tindakan dia. Ramai orang nak kesenangan tetapi kepayahan dan cabaran nak sampai kepada kejayaan tu dia tak sanggup pula.

Betul ke betul ni? Contoh hari ni juga mungkin ramai orang yang cakap dia nak betulkan minda dan diri dia tapi tak ramai nak spend masa untuk dengar apa yang saya nak cakap.

Saya pun dalam proses nak belajar. Sampai bila? InsyaAllah sampai akhir hayat. Proses belajar dan membantu orang insyaAllah da hingga ke akhir hayat kita. 

Jadi hari ni saya nak berikan sedikit perkongsian bagaimana nak ada banyak duit. Haaa, sabar dulu sebab ini bukan skim cepat kaya, dengar sampai habis apa maksud yang saya nak cakap. Boleh ke boleh ni?

Amacam? Anda dapat sesuatu daripada perkongsian saya? Nak ke nak kalau saya berikan lebih lagi. Jom dapatkan 6 E-Book Copywriting Yang Buatkan Pelanggan Rebut, Bukan Cabut secara PERCUMA di https://naktarikpelanggan.com/copywriting

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !