fbpx
blog najib asaddok

Macam Mana Klinik Gigi Nak Survive Masa PKP? Tuan Asri Ada Jawapannya..

Macam Mana Klinik Gigi Nak Survive Masa PKP

Berkat usaha dan kesungguhan untuk mengembangkan perniagaan, Klinik Pergigian Happy yang terletak di Johor Bahru ini semakin mendapat perhatian. Lebih membanggakan, Mohamad Asri bin Mohamed Ishah berjaya buktikan klinik pergigian sebenarnya boleh di onlinekan dan tarik 10x ganda lebih ramai pelanggan. 

Nampak mudah tapi Asri berhadapan dengan cabaran apabila klinik pergigian tak boleh buat sebarang pengiklanan kerana tertakluk pada Akta Kementerian Kesihatan Malaysia.

Ditambah pula dengan PKP, lagi la dia risau sebab tak ada orang yang datang ke klinik. Kalau ada pun mungkin seorang dua. Berapa la sangat dia dapat, tak cukup untuk dia bayar sewa dan gaji pekerja.

Macam Mana Klinik Gigi Nak Survive Masa PKP? Tuan Asri Ada Jawapannya..

Masa ni la dia mula bertindak untuk cari ilmu dan guru walaupun dia tahu klinik gigi tak boleh buat sebarang pengiklanan tapi dia nekad untuk cuba juga. Dia yakin klinik pergigian yang dijalankan masih ada harapan untuk diselamatkan.

Alhamdulillah lepas dia follow saya dan Team Momentum, sales mula meningkat setiap bulan. Percaya ke percaya daripada sales bawah RM10,000 terus naik ke RM100,000 sebulan. Baru-baru ni dia share dengan Team Momentum sales pada bulan April 2021 mencecah RM241,000.

Win dia bukan dari sales je tapi dia juga dapat belikan kereta mewah jenama Mercedes-Benz E350 AMG untuk isteri dan dia dapat beli rumah banglo bernilai RM2.9 Juta. Amacam? Korang mesti terbakar dengan pencapaian Tuan Asri ni kan?

Macam Mana Klinik Gigi Nak Survive Masa PKP? Tuan Asri Ada Jawapannya..

Sempena menghargai jasa dan pengorbanan gurunya dalam online marketing, Najib Asaddok, Asri dan juga salah seorang rakan seperguruan daripada The Bilal sepakat untuk naikkan billboard dengan ucapan “Selamat Menyambut Ulang Tahun Kelahiran Najib Asaddok” di lokasi Sg. Besi, Kuala Lumpur bersebelahan Highway KL-Seremban.

Korang nak ke nak kalau saya ceritakan apa benda betul yang dia buat? Menurut Asri, lepas dia join kelas RPM, dia terus bertindak untuk onlinekan bisnes, betulkan ayat copywriting dan banyakkan share result dan testimoni. Siapa sangka klinik pergigian yang hampir jatuh gaung dulu berjaya di selamatkan. 

Sebab tu penting untuk kita pergi belajar, ada GURU yang boleh bimbing dan tunjuk kita jalan yang betul. Baru lah kita tak sesat dalam bisnes. Betul ke betul?

Saya memang nak bantu ramai peniaga di luar sana untuk upgrade bisnes daripada sales KOSONG sehingga mampu buat hingga ratus-ratus ribu sebulan. Ingat ya, orang yang usaha lebih pasti akan dapat lebih.

Korang nak saya bantu tingkatkan jualan setiap bulan? Jom dapatkan E-Book Copywriting Yang Buatkan Orang Rebut, Bukan Cabut dan bersedia dengan pelancaran pada jam 9.30 malam ini melalui platform Zoom Webinar.

Cara untuk sertai:

1. Dapatkan access di http://bit.ly/6ebookcopywriting

2. Daftar di pin post channel telegram (pastikan emel yang diisi adalah betul) 

3. Get ready jam 9.30 malam ni. Link juga akan diberikan melalui email yang dah didaftarkan (Platform akan dibuka seawal jam 9.00malam) 

Ada sesi BONUS untuk anda semua malam ni! Saya akan share Cara Pikat Hati Pelanggan & Naikkan Jualan dengan Copywriting Power semasa Lockdown. 

Segera join channel telegram untuk dapatkan link kelas pelancaran sesi bimbingan 30 hari.. 

->  http://bit.ly/6ebookcopywriting 

Terima kasih jadikan Blog Najib Asaddok sebagai artikel yang anda pilih untuk baca harini.

Kami nak tahu juga maklum balas yang kami perlu improve. Maklum balas dari anda sangat kami hargai.

Jom, isi detail di bawah ni:

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !