fbpx
blog najib asaddok

Kenapa Usahawan Duduk Tepi Gaung Dan Hancurkan Bisnes…

Kenapa Usahawan Duduk Tepi Gaung Dan Hancurkan Bisnes

Ada orang kesilapan dia dah belajar tetapi berhenti di tengah jalan. Kalau korang sendiri perasan perubahan dalam bisnes setiap hari berlaku, Facebook pun selalu bertukar-tukar dan ada banyak cabaran yang kita hadapi dan kita pun tak ada jawapan untuk selesaikan. 

Isu ramai orang adalah tak pandai nak handle setiap duit yang masuk dan keluar. Duit tu nak kena sentiasa topup jadi isunya bila peniaga ni tak tahu macam mana nak simpan duit setiap bulan.

Ada yang cakap dengan saya, “Saya ni jual karipap, telur, nasi lemak jer boleh ke berjaya?”. Daripada kita fikir macam ni, lebih baik kita fikir macam ni.. Lebih ramai orang yang kita bantu, dapat ramai pelanggan jadi lebih banyak lah sales.. 

Apakah kesilapan sehingga menyebabkan ramai peniaga ni masuk gaung. Penting untuk korang dengar benda ni terutama bagi korang yang mungkin boleh capai impian dalam bisnes. 

Seterusnya saya nak kata pada siapa yang dah capai kejayaan dan bersyukur jadi korang akan lebih berhati-hati dalam masa yang sama korang akan nampak apa next target yang korang nak capai..

Korang okay ke okay setakat ni? Kenapa saya kata ramai peniaga cuba masuk gaung? Apakah silap yang mereka dah buat?

Korang wajib dengar ni sebab saya nampak terlalu ramai yang buat silap yang sama…

Perkara penting yang pertama ialah peniaga ni tak berdisiplin, dia tak ada disiplin kewangan dan masalah ni juga teruk berlaku pada saya dulu.. Saya campurkan duit personal dengan duit bisnes. Ada ke yang buat sama macam saya dulu?

Ini lah sebab ramai peniaga yang jatuh gaung.. Banyak lagi saya nak share ni, jadi pastikan korang tonton video yang saya berikan ni sampai habis tau.. Boleh?

Nak ke nak saya dan Team Momentum bantu korang roketkan sales masa PKP ni? Jom dapatkan 7 Video Strategi Facebook Ads Capai RM10,000 Pertama secara PERCUMA. Ye, saya nak berikan secara PERCUMA jer ni.

Boleh dapatkan info dan maklumat lanjut di www.TelegramNajib.com

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !