fbpx
blog najib asaddok

Macam Mana Boleh Buat Bisnes Dalam Masa Yang Sama Urus Keluarga?

Macam Mana Boleh Buat Bisnes Dalam Masa Yang Sama Urus Keluarga

“Bila kita layan manusia baik tak kira siapa, insyaAllah yang buatkan orang lain baik dengan kita tu Allah..”

Kita juga kena ingat ingat apa yang kita persembahkan sedekah dan kata-kata yang baik, tu bukan untuk orang lain tapi untuk persembahkan pada Allah swt. 

Dalam hidup ni kita buat lah baik semampu yang boleh dan tetapkan impian yang tinggi untuk jadi kaya. Perlu ke kita jadi kita? Mesti lah perlu supaya dapat lebih ramai orang. 

Sebagai peniaga dan usahawan juga kita kena ada impian dan bijak untuk uruskan kekayaan tu dengan cari ilmu, sedar diri kita sebagai hamba Allah swt. 

Nak kata penat saya tahu ramai yang penat tapi kita kena bijak uruskan apa sahaja dalam hidup termasuk keramat hidup kita. 

Bila kita niatkan BIG WHY kita kepada yang lebih besar iaitu keluarga, masyarakat dan team kita, insyaAllah penat yang kita rasa tu berbaloi, kita boleh terus jalan dan Allah gantikan dengan tenaga yang baru. 

Nak saya explain lebih lagi? Jom dengar apa yang saya nak share dalam video yang saya berikan ni..

Saya dan Team Momentum serius nak bantu anda naikkan jualan bisnes. Jom dapatkan info dan maklumat lanjut mengenai bisnes online serta cara yang betul untuk tarik ramai pelanggan di www.TelegramNajib.com 

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !