Kenapa Penting Guna Facebook Ads Untuk Bisnes Online

Kenapa Penting Guna Facebook Ads Untuk Bisnes Online

Dalam bisnes, cara yang lama dah kurang relevan tahun 2021 ni. Lagi-lagi bila ada perkara yang kita takdapat jangka sebagai contoh isu wabak Covid-19 sekarang ni..

Saya faham ramai dikalangan anda sebagai seorang peniaga yang terjejas disebabkan wabak ni.. Banyak kedai, gerai yang terpaksa tutup..

Dan disebabkan ini banyak yang menanggung kerugian, ada yang bisnesnya terpaksa tutup disebabkan tak mampu nak tanggung sara hidup lagi-lagi yang sudah berkeluarga.

Macam ini lah, cara yang paling berkesan pada tahun 2021 sekarang ni ialah secara online bisnes! Kalau korang lihat statistik pengguna dalam Facebook Page, lebih kurang seramai 26Juta pengguna di dalam Malaysia sahaja..

Banyak ker banyak peluang untuk anda sebagai peniaga dapatkan pelanggan melalui bisnes secara online ni?

Pasti banyak! Lagi-lagi anda ada ilmu pemasaran, ilmu Facebook Ads untuk bantu bisnes anda meroket 10x ganda dari sekarang.

Kat sini ada 3 point penting kenapa Facebook Ads sangat membantu untuk bisnes anda.

  1. Dapat Pelanggan Tepat

Yes.. Dalam Facebook Ads, anda boleh tapi pengguna supaya anda boleh dapat pelanggan yang betul-betul tepat.. Contohnya Katakan lah bisnes anda adalah bisnes kecantikkan & pelanggan anda adalah dikalangan wanita yang berumur 25-44.

Dalam penggunaan Facebook Ads ni anda boleh tapis umur pengguna Malaysia supaya ‘iklan’ anda akan sampai pada mereka sahaja.. Umur yang lain takkan nampak posting anda.

Amacam, senang ker senang untuk anda sampaikan “Mesej” pada mereka? Melalui online jer lagi-lagi pada zaman sekarang ni ramai yang duduk dirumah dan garu Facebook! Ini lah peluang anda buat bisnes anda NAMPAK berkali-kali!

  1. Dapat Target Kawasan Tertentu.

Fuhh, yang ini lagi dasyat! Bayangkan tak kira dimana pelanggan anda berada, pasti bisnes anda boleh beri mereka NAMPAK!

Tapi kalau kita tengok gaya marketing 80-an yang menggunakan kedai, hanya orang yang duduk dikawasan tu jer yang akan nampak..

Best ker best bila anda gunakan Facebook Page & digabungkan dengan Facebook Ads supaya dapat bantu bisnes anda berkali ganda laju dapat pelanggan?

  1. Kos Yang Rendah

Kenapa kos rendah? Cuba anda bayangkan anda gunakan teknik marketing di Televisyen, Billboard ataupun siaran Radio agak-agak lah kan, berapa nilai baget untuk nak buat marketing dekat semua ni?

Fuhhh silap-silap, ikat perut! Mana taknya, kos terlalu tinggi hanya nak buat marketing untuk orang start kenal bisnes kita.

Tapi kalau dalam bisnes secara online jer, anda hanya memerlukan serendah RM15 jer untuk baget kos marketing menggunakan Facebook Ads. Amacam best ker best?

Nak ke nak kalau saya bantu anda langkah demi langkah untuk anda hasilkan sales dengan gunakan Facebook Ads sebagai Marketing dalam bisnes anda?

Kalau anda nak tahu nilainya RM699 sebab 7 video saya nak berikan pada anda ni, tapi disebabkan anda komited baca sampai habis & betul-betul komited untuk berjaya saya akan bagi secara PERCUMA jer.. WOW!

Nak tahu nak dapatkan kat mana? Mudah jer, klik segera untuk akses 7 video capai RM10k pertama anda gunakan Facebook Ads di www.naktarikpelanggan.com

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !