Kena Tipu Dengan Najib Asaddok Boleh Buat Jualan Rm1.19 Juta Sepanjang Tahun 2019.. Jual Batu Jer!

Tuan Muhammad bin Bilal adalah lepasan graduan dari Yaman. Pada tahun 2015 ketika itu beliau belum lagi berniaga cincin batu permata dengan jenama Bilal Permata. Tapi disebabkan beliau sangat bernekad tak nak susahkan mak bapa, itu yang menyebabkan Tuan Muhammad sangat serius nak cari income sendiri untuk tampung pengajiannya di Yaman.

Bila dah berkahwin ketika belajar, barulah Muhammad rasa dia struggle nak survive tanpa mengharapkan mak ayah. Dah jadi ketua keluarga, tekanannya agak berbeza. Ketika itulah, Muhammad nak besarkan bisnes dia dengan keluarkan semua wang simpanan untuk tujuan itu. Tapi malang tak berbau, Muhammad kena tipu dan duit itu terbakar begitu jer..

Siapa tak bengang bila bisnes ala-ala kadar, duit kena tipu, kena pula ada tanggungjawab nak sara keluarga sendiri. Akhirnya Muhammad betul-betul serius dan terus masuk kelas pertama Roket Pemasaran Momentum (RPM) Najib Asaddok. Mula-mula sebelum nak masuk Kelas Najib Asaddok, dia punya ego dan skeptikal dia tahap dinosor besarnya. Mana mungkin mamat ntah apa-apa boleh bantu dia. Tapi terpaksa juga pergi dengar sebab tekanan.

Ketika dalam kelas, Muhammad disuruh tulis lima impian yang beliau nak capai Beliau tulis betul-betul, tulis satu persatu daripada lima impian tu dan tanpa disangka, Alhamdulillah win yang beliau dapat satu package. Muhammad dapat beli rumah, hantar ayah beliau pergi umrah dan baru-baru ni beliau dapat pecahkan rekod sales RM124,000 sebulan bila konsisten follow step by step apa yang beliau pelajari selama ini.

Learning point yang Tuan Muhammad dapat dari Najib Asaddok adalah Najib Asaddok seorang yang humble dan juga beliau didik anak-anak murid jadi humble macam beliau. Itu yang menyebabkan Muhammad rasa teknik yang dia guna, strategi yang beliau pakai sangat menjadi bila kita tahu dimana kita nak rendah diri tanpa bela ego. Tak macam dulu, Muhammad sangat ego.

Tambahan pula masuk dalam Circle Ultimate Plus, satu program usahawan bawah Najib Asaddok untuk tempoh setahun. Disitulah Muhammad sentiasa bersemangat, dapat rasa aura positif dalam bisnes, dapat belajar teknik yang paling berkesan dan banyak lagi strategi yang tak pernah Muhammad terfikir. Dan perkara yang beliau rasa penting, sifat humble atau rendah diri, benda ni selalu dididik dan ditekankan oleh Najib Asaddok dan team Momentum. Beliau rasa syukur berada dalam circle tersebut. Tuan Muhammad diajar bukan untuk gilakan duit tetapi beri manfaat kepada orang.

Dari situ, bisnes Bilal Permata mula grow satu persatu. Jenama makin kuat, jualan makin bertambah, makin ramai pelanggan beli tanpa komen mahal dan paling penting, bisnes Muhammad sendiri grow dan ada team yang jadi tulang belakang bisnes Bilal Permata

Agaknya kalau anda mengalami apa Tuan Muhammad lalui, apa perasaan anda? Adakah anda rasa anda dah bersedia untuk berubah seperti Tuan Muhammad yang tahun 2019 berjaya hasilkan jualan sebanyak RM1.19 juta?

Apakata anda segera ke www.50kusahawan.com untuk dapatkan cara dan teknik yang betul untuk onlinekan bisnes anda dan grow seperti bisnes Tuan Muhammad. Sebab beliau pun bermula dari zero, setelah ditipu habis duit simpanannya.

Anda tak perlu tertanya-tanya samada bisnes anda boleh atau tak boleh pergi dalam online. Segera dapatkan video percuma dalam www.50kusahawan.com untuk anda lihat cara dan potensi bisnes anda boleh pergi.

Keputusan dan result anda, anda yang tentukan. Bertindak sekarang!

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !