Kalau Takda Perubahan, Hidup Tak Ada Pilihan!

Perubahan

Nampak ker nampak dengan perubahan dalam gambar tu, yes pastinya semua orang pernah nampak dengan brand ni. Dah femes weh satu dunia kenal Brand Apple!

 

Alaaa, brand yang Apple gigit sikit tu. Budak-budak muda lagi lah suka dengan brand ni, katanya ambil gambar tu cun melecun. Ada yang suka sebabkan tak hang, tak lag.

 

Tapi sebenarnya korang perasan ker perasan ni Brand yang besar macamtu pun ada perubahan yang banyak. Paling terdekat yang kita boleh nampak kalau brand apple tu..

 

Dari segi Logo ataupun Brand dia sendiri. Tu…cer korang bayangkan sendiri kalau Brand Apple yang pertama sekali tu tahun 1976 masih melekat sampai ke sekarang. Rasa-rasa ramai ke yang tergila-gilakan brand tu?

 

Eish, mestilah taknak! Ada nanti orang lain tengok, “eeuu kenapa brand u logo mcmtu, takda class lah”

 

Amacam, dengan perubahan brand dia lah bisnes diorng tu boleh grow dan sustain sampailah ke sekarang ni.

 

Tapi kena ingat ni, kalau dalam bisnes anda tu pastikan perubahan yang bantu untuk grow lagi bisnes tu bukan perubahan sampai guna teknik “Ghaib”

 

Sampai bisnes tu hilang terus daripada radar. Betul-betul ghaib. Gurau-gurau… Korang just perlu improve bisnes supaya perubahan bisnes tu nampak dengan hasil ilmu yang anda belajar.

 

Jom dapatkan tips bisnes dan info terkini di www.TelegramNajib.com

 

All the best !

 

 

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !