fbpx
blog najib asaddok

“Kalau Tak Ada Online, Mungkin Saya Dah Give Up”

"Kalau Tak Ada Online, Mungkin Saya Dah Give Up"

Menikmati kuih kapit dengan limpahan coklat dan kacang yang melimpah ruah, tak hairan lah bila ramai penggemar kuih kapit big food sanggup repeat order. Makan sekali memang tak cukup!

“Sejujurnya tahun ni memang mencabar dengan kes Covid-19 yang semakin meningkat. Saya rasa kalau tak onlinekan bisnes mungkin saya dah lama give up”, ujar Pn Aisyah dalam sesi Ultimate Personal Coaching. 

Menurut Pn Aisyah, walaupun dia sudah dilanjut usia, 52 tahun tapi itu semua bukan penghalang untuk dia belajar onlinekan bisnes. Dia percaya siapa usaha lebih, insyaAllah akan dapat lebih. 

Dalam sesi Ultimate Personal Coaching (UPC) kali ni saya nampak semangat yang luar biasa dalam diri dia. Bayangkan daripada zero knowledge dalam bisnes tapi segalanya berubah selepas dia dapatkan guidance daripada saya dan Team Momentum. 

Sebelum ni nak buat Facebook Page dan tekan butang mana satu pun dia tak tahu. Alhamdulillah lepas buat tindakan yang betul, sales terus meningkat daripada RM91,000 naik ke RM124,000 dan sekarang dia pecahkan rekod RM200,000 sebulan.

Bukan tu jer, jualan keseluruhan daripada bulan Januari sehingga Ogos 2021 dan mencecah RM1.1 Juta. Amacam? Dia ni jual makanan ringan jer..

Saya nampak potensi Pn Aisyah ni besar dalam bisnes dan dia boleh pergi lebih jauh sebab tu hari ni dia kena duduk coaching one to one dengan saya untuk dia bentangkan matlamat yang dia nak capai tahun 2021. 

Banyak masalah yang saya dengar dalam masa yang sama saya bantu beri nasihat, guide dan beri direction yang jelas supaya dia dapat pecahkan rekod sales tahun ni..

Doakan ya.. Semoga saya  saya diberi kesihatan yang baik untuk bantu lebih ramai peniaga capai impian dan bahagiakan keluarga. 

Korang nak ke nak saya guide sama macam Pn Aisyah? Jom dapatkan info kelas terkini dalam telegram saya di —> www.TelegramNajib.com

All the best!

Terima kasih jadikan Blog Najib Asaddok sebagai artikel yang anda pilih untuk baca harini.

Kami nak tahu juga maklum balas yang kami perlu improve. Maklum balas dari anda sangat kami hargai.

Jom, isi detail di bawah ni:

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !