fbpx
blog najib asaddok

Jual kain pasang, akhirnya dah jejak RM1juta pertamanya

Salam sifu Najib..

 

Baru saya tau sifu dah share ILMU sifu pada saya dan Alhamdulillah diizinkan Allah menjadi!

 

kisah inspirasi Pn Jueziatul Husna

Alhamdulillah…saya teruja kali ni tapi memalu nak cakap kat group.

Ingat lagi masa bulan 8 dan 9 tahun 2015 bisnes saya takde peningkatan dan sangat menjunam. Lepas kelas coaching pun saya kurang yakin boleh buat ke tak mcm yang sifu ajar.

 

 

Kelas kedua baru lah bermula segalanya. Penekanan yang sifu beri pada kami semua kat dalam coaching, saya betul-betul take note…

 

Sesi Coaching Intensif Momentum Internet
Sesi Coaching Intensif Momentum Internet

 

Balik je umah saya terus kira income yang sifu kata kene kira dalam sekitar RM5000 je sebulan. Saya pun buat beberapa perkara antaranya jaga copywriting dan branding kat sidebar.

 

Bulan Oktober 2015 bila saya tutup akaun.. TERKEJUT mati, bukan bulan raya, bukan bulan puasa, income saya mencapai RM41,389.00

 

Peningkatan 720% dari sales sebeleum ni. Ini semua angkara ‘santau’ sifu Najib…

 

Bisnes beliau mula huru hara sebulan lepas seminar
Bisnes beliau mula huru hara sebulan lepas seminar

 

Betul sifu. Bagi saya ragu-ragu terhadap ilmu yang guru beri akan menjadi sebab kurang berkat dan tak berapa menjadi apa yang kita buat. Apapun sifu, saya harap dalam kelas nanti sifu beri ilmu utk boom kam sales jadi sekali ganda meningkat dari sekarang…

 

12119174_464382007083478_4173494313127320758_n

 

Sebelum ni saya buat iklan fesbuk sesuka hati je. Saya sasarkan pada seluruh dunia contoh Mesir (tempat belajar dulu), Jordan, Indonesia, Thailand sebab bagi saya kan ada orang malaysia kat sana. Mana la tau ada rezeki sy tapi tak menjadi. Dahlah habis spend kat situ RM1500. Tu page lama saya.

 

Setelah saya ke kelas Sifu Najib banyak yang kene saya baiki untuk naik semula sales dan brand. Masa tu sifu Najib ajar buat fbads. Saya buat kali pertama, Alhamdulillah terus jadi sebab penerangan sifu JELAS dan KEMAS dan saya SENANG FAHAM. Siap saya balik tu buat peta minda apa yang perlu saya buat lepas kelas sifu.

 

Dari situ la sale saya mula-mula satu hari ada la sorang membeli. Pastu dua orang pastu 10 orang… Masa tu belum huru hara mcm org lain. Saya bimbang saya tertinggal. Tapi saya teruskan buat iklan baru untuk LIKE & Brand Awareness. Saya tukar strategi dari menjual tapi share dulu apa2 yang kaitan dengan bisnes saya.

 

Lepas kelas coaching Sifu jerung tu saya, ingat lagi hari ahad…

 

Sifu ni baik orgnya.. Sifu banyak bg kisah inspirasi Mampu Umrah & Tuan Hambali itu lah saya berasap. Balik tu saya buat dalam kete menuju balik Terengganu malam tu jugak. Keesokan tu saya memang betul-betul tak sangka. Saya dah  tak sempat nak sharing lagi kat page ramai contact nak kain. Terus huru hara dengan ‘SANTAU’ Sifu Najib kat kelas malam hari tu.

 

Lepas tu tiap2 hari ofis hour sy dr kul 4 pagi sampai 10malam. Sampai tak cukup masa untuk berehat untuk makan…

 

Update terbaru Sales beliau setakat April 2017, Alhamdulillah dah cecah 1st million, iaitu sebanyak RM1.8juta.

 

Saya sangat percaya, inilah keberkatan dan kesungguhan seorang guru yang mengajar hingga berkatnya boleh dirasai oleh setiap anak murid yang menuntut dengannya. Terima kasih banyak-banyak sifu. Tak terbalas denagn harga yang saya bayar. Saya doakan selalu untuk sifu dan team Momentum serta kluarga dalam doa saya semoga dirahmati dan terus diberkati Allah. Dan semoga sifu dikurniakan kekuatan utk terus sampaikan ilmu kepada orang Islam khususnya.

 

Wsalam..

Puan Jueziatul Husna

Pemilik Qeesee

Kuala Terengganu

 

Bagi usahawan sekitar Terengganu yang ingin sertai Seminar Roket Bisnes, anda boleh berbuat demikian dengan layari www.roketbisnes.com untuk info lanjut.

Terima kasih jadikan Blog Najib Asaddok sebagai artikel yang anda pilih untuk baca harini.

Kami nak tahu juga maklum balas yang kami perlu improve. Maklum balas dari anda sangat kami hargai.

Jom, isi detail di bawah ni:

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !