Gara-gara Najib Asaddok, Pn.Feeza terpaksa meroket sampai tak terlayan pelanggan nak beli kereta darinya.


Sebelum bermulanya bisnes Pn.Feeza buat perniagaan kereta, Pn.Feeza pada asalnya cuba-cuba untuk jadi “SalesWoman” di salah satu syarikat permotoran.


Bila kerja dekat tempat baru, income pun tak sama macam tempat yang lama. Yelah kan, baru jer mula.. Tak ada ilmu untuk jual cara yang betul. Pn.Feeza mula untuk belajar sikit demi sikit tentang kereta.


Siapa kata wanita tak boleh tahu tentang kereta? Nak Master, nak hebat dalam sesuatu bidang pasti kena ada ILMU dalam bidang tu. Tapi apakan daya, tak tahu tentang bisnes.. Dok main redah jer, bisnes yang beliau cuba bina memang susah nak grow!


Nak dapat customer atau pelanggan pun susah bila gunakan Facebook Page. Tengok orang lain senang jer dapat “new customer”. Tapi apa sebenarnya punca Pn.Feeza susah nak dapat?


FRD Motorsport bisnes yang dijalankan oleh Pn.Feeza. Sebelum bisnes yang dijalankan terkenal macam ni, Pn.Feeza gunakan Facebook Personal sebagai tempat jualan dalam online.


Beliau tak sedar sebenarnya itu perkara SILAP! Ya lah, bila takda siapa yang bagitahu itu adalah silap, memang lah akan diteruskan sampai bila-bila. Dan disebabkan itu, Pn.Feeza susah nak dapat pelanggan! Ni lah salah satu punca kenapa seseorang usahawan susah nak grow dalam bisnes..


Pn. Feeza sedar & faham itu punca pada bisnes beliau tak grow sewaktu join program yang dianjurkan Najib Asaddok. RPM Nak Tarik Pelanggan program yang Pn.Feeza join untuk belajar mengenai marketing dalam online.


Dalam Program RPM Online, Pn.Feeza sedar bukan hanya bergantung pada Marketing untuk nak grow sesuatu bisnes. Tapi disebabkan BIG WHY! Ni merupakan perkara paling penting untuk seseorang lakukan tindakan 100x ganda.


Anda buat bisnes ni sebab apa? Kenapa anda buat tindakan gila-gila, untuk apa anda nak capai? Adakah sebab nak lihat keluarga ada bahagia?


BIG WHY Pn. Feeza adalah demi suami dan juga anak-anak. Pernah dalam keadaan dulu, Pn. Feeza struggle berdua dengan suami beliau yang tercinta. Keluar ambil kereta berdua demi untuk pelanggan.


Alhamdulillah selepas ada ILMU yang betul, yang proven.. Bisnes sekarang ada dalam next level! Bukan lagi macam dulu.. Waktu musim PKP agak-agak ada ke jualan kereta? Kalau makanan tu boleh COD pada orang. Tapi disebabkan bimbingan Tn Najib Asaddok & Team Momentum.. Ada cara & strategi untuk bisnes maintain survive!


Kebanyakkan bisnes dekat luar lingkup, meninggal bisnes sebab tak tahu nak buat apa untuk dapatkan jualan. Alhamdulillah rasa sangat bersyukur bila ada bimbingan dan ilmu.. FRD Motorsport pada tahun 2019 jualan yang dicapai sebanyak RM2 Juta, tapi perubahan ketara bila ada join circle momentum. 2x ganda dari jualan tahun lepas.


FRD kini meningkat jualan lebih RM 4 Juta tahun 2020 hingga sekarang.. Memang lah boleh capai jualan tu kalau dah bertubi-tubi orang pm! Lebih daripada 200 orang untuk satu hari..


Penting bila BRAND dalam sesuatu bisnes tu. Perlu kuatkan, sehinggakan ada yang tegur team Pn.Feeza disebabkan pakai baju FRD Motorsport. Kini brand beliau dah dikenali ramai orang sekitar Johor..


Amacam best ker best bila anda dengar pencapaian daripada Pn.Feeza? Tapi kena ingat, bukannya beliau bermula dengan orang senang.. Tapi bermula daripada ZERO juga! Mesti anda nak tahu apa perkara yang beliau lakukan untuk capai sekarang ni kan? Nak tahu, kat bawah ni ada video yang beliau sendiri katakan, yang beliau buat untuk bisnes FRD Motorsport sehingga sekarang.


3 PERKARA BETUL OWNER BISNES ( Secret Founder )


Pn.Feeza ( Facebook : FRD Motorsport )


Apa kata, anda join group komuniti Najib Asaddok supaya anda dapat info, maklumat dan paling penting trend pemasaran yang paling terbaru. Jangan lambat buat tindakan tau. Sebab nanti anda yang rugi. Jom jadi orang yang berjaya sama macam Pn. Feeza —> Telegram Najib Asaddok

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !