LANGKAH NAK JAGA STOKIS, EJEN DAN DROPSHIP SUPAYA SENTIASA PERFORM

FOUNDER PENING KEPALA & STUCK SEBAB STOKIS, EJEN ATAU DROPSHIPPER TAK PERFORM?



Ramai founder produk ataupun usahawan yang ada stokis, ejen dan dropshipper bawah dia pening kepala dengan bisnes.



Bila orang mereka tak perform, pening kepala nak tarik sales masuk dalam bisnes. Duit marketing dah banyak labur keluar nak bantu mereka buat closing sales.


Tapi apa yang berlaku bila tutup akaun hujung bulan, sales rendah tapi kos marketing melambung. Kos marketing tu tak setimpal dengan pulangan .

Akhirnya founder stuck, tak boleh nak keluarkan produk, tersangkut kat kilang sebab tak boleh bayar. Cashflow tersangkut sebab sales tak masuk.

Kat sini anda kena faham, apa yang anda perlu buat untuk hilangkan STUCK adalah dengan anda betul-betul jaga mereka yang bawa masuk sales dalam bisnes anda.

Dalam hal ni, sudah tentu stokis, ejen dan dropshipper.

Ramai usahawan abaikan mereka. Ingat mereka senang-senang nak buat sales bagi pihak syarikat.


Anda yang sebenarnya kena jaga mereka supaya mereka juga tak stuck buat sales. Bila mereka takde halangan nak buat sales, bisnes anda secara automatic akan grow berganda-ganda.

Jadi, apa LANGKAH NAK NAK JAGA STOKIS, EJEN & DROPSHIPPER SUPAYA SENTIASA PERFORM?

Anda WAJIB baca setiap point supaya anda tahu apa nak buat dan tahu macamana nak jadikan kumpulan anda ni sentiasa tip-top dan boleh GROW SALES KE 10 KALI GANDA.



#roketcontet
#onlinerocketmarketng
#ormnajibasaddok

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !