fbpx
blog najib asaddok

Formula JANJI yang buatkan bisnes anda Power & menarik ramai pelanggan

Apa yang dimaksudkan dengan JANJI? Bila anda faham dengan konsep janji ni, insyaAllah anda boleh dapat result. Yang penting sertakan dengan tindakan yang konsisten.


Takda tindakan pun tak guna juga kalau ilmu jer banyak. Kebanyakkan usahawan silap cara yang menyebabkan mereka dah bazir duit,tenaga, dan paling penting adalah MASA.


Masa yang teramat beharga tak boleh nak undur semula. Daripada anda rugi masa apakata anda teruskan membaca untuk tahu dan pebertulkan mana yang silap.


Belajar dari kesilapan dan focus pada pencapaian seterusnya.. Jum teruskan baca untuk anda faham apa yang dimaksudkan dengan JANJI..

Kesilapan ramai usahawan adalah mereka terlalu desak untuk menjual produk. Ini buat pelanggan anda lari dari anda dan bukan datang membeli.


Cer anda bayangkan anda sedang menikmati makanan kegemaran di kedai dan secara tiba-tibanya ada seorang penjual datang ‘ganggu’ untuk jual produknya. Agak-agak apa perasaan anda? Anda beli ker produk tu?


Itu adalah contoh konsep terus menjual. Jadi perkara yang sepatutnya anda lakukan adalah dengan beri manfaat pada pelanggan anda. Lebih banyak manfaat anda beri, lebih banyak rezeki yang akan anda dapat..

Ayat yang power adalah ayat yang mampu convert seseorang kepada pelanggan anda. Kalau takda pelanggan, pastinya anda ada masalah dari segi copywriting. Mungkin ayat anda terlalu cerita perkara yang fakta, yang membosankan dan yang paling silap adalah takder emosi!


Perkara seperti ni lah yang buatkan takda pelanggan, tak da lah sales. Krik-krik jer kedai tu..

Ayat power, banyak sharing tapi kenapa still takda pelanggan yang datang.. Macam mana nak ada pelanggan kalau orang kat luar sana tak tahu wujudnya produk anda tu?


Perkara paling penting untuk anda dapatkan sales secara konsisten, wajib untuk anda dapatkan Fans untuk produk anda.. Tak tahu ker stratergi macam mana untuk tarik fans yang terkini? Apa kata anda grab peluang ni dengan segera ke www.NakTarikPelanggan.com untuk anda belajar bagaimana untuk dapatkan pelanggan dengan teknik yang paling latest dan proven sukses!

Kesilapan ramai usahawan adalah mereka tak jaga hati pelanggan dengan baik. Usahawan perlu tahu bahawa pelanggan itu lah yang beli produk kita. Tanpa mereka, produk anda memang takdapat nak jual. Siapa yang pakai produk tu nanti, diri sendiri jer lah..

Ikut cara orang yang berjaya adalah salah satu cara untuk usahawan belajar dengan sendiri jatuh bangun orang berjaya itu. Bila terkena pada batang hidung sendiri, pastinya anda tahu apa cara dan teknik yang perlu gunakan untuk bangun semula. Sebab perkara yang sama. Pastikan dengar sendiri sharing dari tuan badan. Bukan senang beb seorang JUTAWAN nak share tips dan cerita bagaimana mereka boleh bangkit.


Rugi kalau anda tak follow dan tak ambil point yang penting. Bila dah ada point yang related dengan diri anda, pastikan anda terus buat dan follow sama seperti kisah mereka. InsyaAllah anda juga akan mudah untuk berjaya.

Terima kasih jadikan Blog Najib Asaddok sebagai artikel yang anda pilih untuk baca harini.

Kami nak tahu juga maklum balas yang kami perlu improve. Maklum balas dari anda sangat kami hargai.

Jom, isi detail di bawah ni:

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !