fbpx
blog najib asaddok

Dulu.. Saya Pun Tak Suka Orang Kaya..

Dulu.. Saya Pun Tak Suka Orang Kaya..

Hari ni saya nak share tentang dulu masa saya mula-mula bisnes, ada yang ingat saya berasal dari keluarga yang senang, berada dan ada banyak duit. 

Tapi ramai tak tahu saya sebenarnya berasal dari keluarga yang susah di mana ayah saya tak sekolah sebab tak mampu, mak saya pula kerja kilang yang gajikan dalam RM400 – RM500 sebulan. 

Masa ni saya menyampah betul tengok orang kaya sebab saya dulu susah, miskin dan even nak masuk sekolah pun mak struggle nak bayar duit. 

ThatÔÇÖs why mak saya sangat berjimat cermat. Jadi apakah yang menyebabkan saya berubah? Saya belajar kalau kita benci sesuatu benda, kita tak akan dapat benda tu. 

Haaaa.. Kan? Macam mana kita nak dapat benda yang kita tak suka. Jadi saya mula belajar,  dan cari guru. Satu lagi benda yang insyaAllah buatkan kita kaya, berjaya dan berkat ialah saya tulis WHY.

Sangat penting untuk kita tahu WHY bukan WHAT. Contohnya berapa ramai orang yang kita nak bantu, berapa banyak zakat yang kita nak bayar. Benda-benda ni la yang bantu kita capai kekayaan, murah rezeki dan bawa sampai ke akhirat kelak. 

Nak ke nak saya share lebih lagi? Jom dengar dalam video yang saya berikan ni sampai habis..

Saya dan Team Momentum serius nak bantu anda naikkan jualan bisnes. Jom dapatkan info dan maklumat lanjut mengenai bisnes online serta cara yang betul untuk tarik ramai pelanggan di www.TelegramNajib.com

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !