fbpx
blog najib asaddok

Duit Belanja Sekolah Dan Susu Anak Pun Tak Mampu Beli

roihan

Pengalaman kerja selama 20 tahun dan 4 tahun jadi stokis kedai serbaneka tak boleh nak ubah kehidupannya. Itulah yang berlaku pada Puan Roihan leader kepada Forever Living. Beliau terpaksa jadikan duit simpanan sebagai modal berniaga, tahun keempat berniaga, bisnes terus down sampai terpaksa jual kereta.


Keperitan yang beliau alami sampaikan duit belanja sekolah dan susu anak pun tak mampu beli dan lebih menyedihkan lagi bila pagi raya tak mampu nak sediakan makanan raya untuk keluarga.


Beliau percaya tak ada orang lain yang boleh ubah hidup beliau melainkan diri sendiri. Hanya bermodalkan RM90.00 beliau jadi ejen untuk produk kesihatan.Setelah 4 tahun menjadi ejen dan buat jualan secara offline beliau mula perasan kenapa beliau masih di tahap yang sama. Silapnya beliau tak ada ilmu dan salah langkah dalam marketing. Anda pernah alami situasi sama macam Puan Roihan??


Zaman dah berubah dan teknologi semakin maju, strategi pemasaran pun dah berubah, masa nilah beliau konon-kononya cuba untuk jual secara online dan melabur di facebook tapi hasilnya ciput jer. Ujian beliau bermula setelah satu dunia digemparkan dengan kes Covid 19. Beliau dah mula cuak dan kalau waktu itu beliau tak buat sesuatu bisnes mungkin lingkup habis.


Pada April 2020 Puan Roihan nampak iklan Nak Tarik Pelanggan di Facebook Page Najib Asaddok. Waktu itu beliau tak fikir panjang terus sign up ke kelas dan beliau siap bawa ejen lagi. Berbekalkan ilmu dalam RPM, beliau dah capai jualan RM975,986 untuk bulan Mei tau. Jualannya melonjak naik giler-giler. Anda percaya ker percaya?


Belum lagi tengok sales beliau pada bulan Julai selepas beliau masuk Ultimate Circle. Nak tahu ke nak tahu?

Pada Julai 2020, angka jualan Puan Roihan ialah RM2,519,335 dahsyat kan?? Berganda-ganda sales beliau naik. Sebab dia hantar ‘anak-anak buah’ dia pergi belajar. Founder dan leader anda ada hantar anda pergi belajar??


Kalau tak ada, takpe jangan risau. Korang sendiri boleh ambil inisiatif untuk belajar sendiri. Lepas ni bila korang dah achieved top sales, time ni kita buatkan stokis terpukau.Tapi Puan Roihan ni dia betul-betul sayangkan ‘anak-anak buahnya’ beliau nak berikan training bagus untuk ejen-ejen dia. Sebab itu, beliau bawa mereka join program Roket Pemasaran Momentum (RPM).


Kami nak tanya anda, tak teringin ke nak jadi macam Puan Roihan? Tak nak ker bahagiakan orang tersayang?


Semua persoalan anda akan terjawab di program Roket Pemasaran Momentum (RPM) Edisi Khas Ejen yang akan membuka mata dan minda anda dalam bisnes dan paling penting membantu anda yang sering gagal dalam bisnes dan sukar dapatkan penyelesaian.


Sebab itu, kalau anda nak dibantu macam Puan Roihan dan ejen-ejennya. Jom join RPM Edisi Khas Ejen ini. Anda boleh daftar di www.NakTarikPelanggan.com

Terima kasih jadikan Blog Najib Asaddok sebagai artikel yang anda pilih untuk baca harini.

Kami nak tahu juga maklum balas yang kami perlu improve. Maklum balas dari anda sangat kami hargai.

Jom, isi detail di bawah ni:

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !