fbpx
blog najib asaddok

Detik Pertama Pertemuan Kami 😍

Detik Pertama Pertemuan Kami 😍

Hari ni saya nak bawa kisah cinta, kasih sayang dan relationship saya dengan Puan Iyzah.  Daripada sini nanti kita tengok bagaimana saya nak relate kan dengan bisnes kami insyaAllah. Jadi korang ready ke ready nak dengar?

Saya adalah orang yang selalu berpegang pada instinct saya sebab insyaAllah instinct ni bagi kita rasa dan hala tuju yang betul. Dari awal lagi saya tak ada niat nak berkawan dengan perempuan hanya seronok-seronok. 

Nak dipendekkan cerita dia tegur saya dan masa tu saya punya pemalu tu tahap tak akan tegur orang la.. Sweet tak Puan Iyzah yang tegur saya dulu? Dan saya mula menyiasat menggunakan kuasa saya sebagai pengawas. 

Hati saya kali ni terdetik nak kenal dan rasa ini jodoh ni.. Jadi apa saya buat, korang nak ke nak tahu? Jom saya share dalam video Sarapan Minda Momentum ni..

Saya dan Team Momentum serius nak bantu anda naikkan jualan bisnes. Jom dapatkan info dan maklumat lanjut mengenai bisnes online serta cara yang betul untuk tarik ramai pelanggan di www.TelegramNajib.com

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !