fbpx
blog najib asaddok

Dari Elly Yang Gemuk Jadi Bisnes Online 120k Sebulan

Perniagaan bermula dengan isteri yang pengsan secara tiba-tiba dirumah akibat makan ubat untuk kurus dan slim. Kisah ini yang mendorong mereka untuk bantu ramai lagi wanita diluar sana untuk slim dengan cara yang betul dan selamat.

Pada asalnya pasangan ini berniaga dalam bidang fashion tapi akhirnya tak mampu nak survive kerana tak tahan dengan cara bisnes fashion yang perlukan banyak perubahan design dengan cepat dan pantas. Itu pun main hentam tanpa sebarang strategi, hanya kerana minat semata-mata, bisnes lagi senang melingkup.

Akhirnya mereka stress, tension dan perhubungan pasangan Suhaili & Syukri terganggu kerana emosi bila bisnes tak menjadi.

Perniagaan kedua mereka bermula bila Pn. Suhaili pengsan secara tiba-tiba dirumah akibat ubat untuk kurus dan slim yang tidak selamat. Sejak daripada peristiwa ini, Pn. Suhaili serik untuk ambil ubat slim yang tak selamat dan tukar cara dengan menggunakan tradisional herba.

Mula-mula sekadar minum herba untuk diri sendiri. Bila dah nampak perubahan, Pn. Suhaili sekadar berkongsi dalam personal blog. Akhirnya, apa yang Pn. Suhaili kongsi tu mendapat perhatian dan permintaan ramai orang.

Jadi, alang-alang dah ramai yang minta, semangat untuk berbisnes tu kembali membuak pada pasangan ini. 

Jadi, sebagai langkah untuk elak dari bisnes jatuh untuk kali kedua, pasangan Suhaili & Syukri ini mencari alternatif dan cara untuk bantu bisnes mereka sustain dan tak jadi seperti sebelum ini.

Akhirnya pasangan terjumpa dengan Tn. Najib Asaddok dan Formula Online Rocket Marketing. Dari situ, bisnes mereka mula mengorak langkah dan berhasil dan terkini, mampu capai sales RM120,000 sebulan.

Pasangan ini merupakan salah satu contoh usahawan yang sangat bijak dan teliti dalam memilih cara untuk buatkan marketing online mereka berkesan dan sangat cerewet memilih cara yang sesuai dengan mereka.

Saya yakin, ada dikalangan anda yang sama dengan pasangan mahukan bisnes mereka meroket, survive dan tak jadi seperti bisnes sebelum ini.

Sebab itu Formula Online Rocket Marketing sangat penting untuk bisnes yang baru atau dah lama onlinekan bisnes berjaya mendapat result. Pasangan Suhaili & Syukri merupakan salah satu usahawan yang berjaya dengan Formula ini.

Sekarang ini, anda boleh dapatkan Formula Online Rocket Marketing dalam Kelas Roket Pemasaran Momentum dengan hanya RM1 jer. Ada banyak aspek, ilmu, strategi dan topik yang boleh ubah bisnes anda untuk 2019.

Yap, saya hanya tawarkan hanya pada RM1 jer. No hidden cost, takde gimik, RM1 jer. 

Dah lebih 4,500 usahawan mendaftar pd yuran RM1, ini lah masa yang tepat nak onlinekan bisnes & pemasaran anda

Anda boleh segera rebut peluang RM1 ini dengan layari www.50kusahawan.com

Terima kasih jadikan Blog Najib Asaddok sebagai artikel yang anda pilih untuk baca harini.

Kami nak tahu juga maklum balas yang kami perlu improve. Maklum balas dari anda sangat kami hargai.

Jom, isi detail di bawah ni:

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !