fbpx
blog najib asaddok

Dapat Bantu Lebih Dari 200 Orang Untuk Dapatkan Rawatan

Disaat ramai peniaga di luar sana yang struggle untuk survive dalam bisnes, ni langsung tak membuatkan dia gentar.Tak sangka pencapaian dalam waktu PKP meningkat hari demi hari.

Ini lah yang berlaku pada salah seorang student dalam kalangan Ultimate Partner, Muhammad Asri bin Mohamed Ishah yang merupakan pengasas kepada Klinik Pergigian Happy di Johor Bahru. 

Baru-baru ni, dalam sesi Ultimate Personal Coaching, banyak win dan pencapaian yang dia dah dapat. Alhamdulillah, bisnes klinik nya boleh beroperasi seperti biasa. Jelasnya, untuk bulan ni sahaja, dia dah bantu lebih dari 200 orang untuk mendapatkan rawatan di kliniknya. 

Pada permulaan PKP, dia sangat risau dan takut orang ramai tak datang di kliniknya. Dari apa yang dva belajar, dia buat jer tanpa bagi alasan yang sebenarnya boleh membunuh peniaga tu sendiri. 

Skill leadership juga bertambah baik. Untuk masa sekarang, team yang ada sangat sangat membantu. Kalau kita imbas balik saat dia baru nak naik awal-awal dulu, dia tak pernah sangka servis klinik ni boleh dionlinekan. 

Dia juga bersyukur dengan tindakan yang dia buat untuk join kelas dan banyak benda yang dia belajar. Salah satunya dari segi logo dan brandingnya. 

Untuk sales pada tahun 2021 ni, untuk bulan Ogos, dia dah raih sebanyak RM 132,000. Sales dari Januari hingga Ogos pula, dia dah capai RM1.89 Juta. satu pencapaian yang sangat drastik dan membanggakan. 

Banyak sangat plan yang dia dan team nak buat dan ada beberapa strategi yang saya dan sarankan untuk buatkan bisnes klinik nya lebih dikenali dan meroket lebih jauh lagi. 

Saya berharap Tuan Asri dapat buktikan dari apa yang dia belajar dan tak sabar nak dengar sharing dia pada masa akan datang. Selamat maju jaya. 

Untuk dapatkan lebih banyak lagi info dan strategi untuk peniaga di luar sana, join channel Telegram di www.TelegramNajib.com

Terima kasih jadikan Blog Najib Asaddok sebagai artikel yang anda pilih untuk baca harini.

Kami nak tahu juga maklum balas yang kami perlu improve. Maklum balas dari anda sangat kami hargai.

Jom, isi detail di bawah ni:

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !